Letiltott telefonon?
Az érdekelne, hogy tudom meg ha valaki tiltott telefonon? Van valaki, aki szerintem Whatsappon tiltott (máshol nincs fent), próbáltam most hívni is, de azt mondja a gépi hang egyből, hogy tájékoztatjuk hogy a hívott szám nem elérhető. Oka nem volt tiltani, mégsem érem el tegnap óta. Voltam már mással hasonló helyzetben, ott úgy emlékszem foglaltat jelzett a telefon amikor tiltva volt a számom, mintha egyből kinyomná.
30as a száma, Androidos a mobilja, ha ez számít valamit.
Nem nagyon szokta kikapcsolni, vagy nem tudom mikor mondja ezt a nem elérhetőt a gépi hang, meg kb percenként nézegeti, szóval kezdek aggódni hogy esetleg érte valami baj.
Amúgy azt kijelzi neki a telefon ha tiltott, hogy próbáltam keresni?
Gondoltam rá hogy lerejtem a számom, akkor nem él a tiltás, már ha a szám nélküli hívások nincsenek alapból tiltva nála :). De ezek után hogy most kerestem és ha kijelzi neki, akkor egyből tudná hogy én próbálkozok rejtetten is.
Szerintem csak simán olyan helyen lehet ahol nincs térerő, vagy szórakozik a telefonja. Volt, hogy engem se tudtak elérni, de a Telekom ilyenkor küld egy SMS-t mint nemfogadott hívás. Ha letiltott, akkor meg telefonfüggő, hogy van-e valami jelzés, nála. Huawei-nél nekem megjelent egy kis ikon, mikor az exem akart hívni akit tiltottam.
Amúgy ha letilt, akkor se azt mondja a gépi hang, hogy a "hivott szám nem elérhető" hanem,mintha kinyomna, mert nem a központ tilt, hanem a telefonja utasítja el a hívást.
Igen, régi emlékeim szerint is úgy van, ha tilt akkor foglaltat jelez.
Küldtem neki smst is 2 órája, azt a kérdés kiírása után 2 perccel írta ki hogy kézbesítve, szóval lehet már bekapcsolta, most várom a válaszát, mert zaklatni meg nem akarom. Samsungja van amúgy.
Azért lett gyanús, mert tegnap 3 fele még Whatsappon a rendszer elérhetőnek írta, de nem írt, utána már azt se láttam hogy mikor volt fent utoljára, meg az üzenetek után 1 pipa volt csak, szóval ott is tiltás gyanús a dolog. Próbáltam hívni ott is, ott kicsöng, pedig WAn ahogy olvastam ha tilt valaki akkor ki se kéne csöngenie, viszont azt meg nem hiszem hogy 1 napja ne lett volna netközelben, sosem csinált még ilyet. Persze ez is megeshet, meg az is hogy WAn elrejtette az elérhetőségi állapotát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!