Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Letiltott telefonon?

Letiltott telefonon?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy tudom meg ha valaki tiltott telefonon? Van valaki, aki szerintem Whatsappon tiltott (máshol nincs fent), próbáltam most hívni is, de azt mondja a gépi hang egyből, hogy tájékoztatjuk hogy a hívott szám nem elérhető. Oka nem volt tiltani, mégsem érem el tegnap óta. Voltam már mással hasonló helyzetben, ott úgy emlékszem foglaltat jelzett a telefon amikor tiltva volt a számom, mintha egyből kinyomná.

30as a száma, Androidos a mobilja, ha ez számít valamit.

Nem nagyon szokta kikapcsolni, vagy nem tudom mikor mondja ezt a nem elérhetőt a gépi hang, meg kb percenként nézegeti, szóval kezdek aggódni hogy esetleg érte valami baj.

Amúgy azt kijelzi neki a telefon ha tiltott, hogy próbáltam keresni?

Gondoltam rá hogy lerejtem a számom, akkor nem él a tiltás, már ha a szám nélküli hívások nincsenek alapból tiltva nála :). De ezek után hogy most kerestem és ha kijelzi neki, akkor egyből tudná hogy én próbálkozok rejtetten is.

2023. ápr. 24. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak simán olyan helyen lehet ahol nincs térerő, vagy szórakozik a telefonja. Volt, hogy engem se tudtak elérni, de a Telekom ilyenkor küld egy SMS-t mint nemfogadott hívás. Ha letiltott, akkor meg telefonfüggő, hogy van-e valami jelzés, nála. Huawei-nél nekem megjelent egy kis ikon, mikor az exem akart hívni akit tiltottam.

Amúgy ha letilt, akkor se azt mondja a gépi hang, hogy a "hivott szám nem elérhető" hanem,mintha kinyomna, mert nem a központ tilt, hanem a telefonja utasítja el a hívást.

2023. ápr. 24. 15:25
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, régi emlékeim szerint is úgy van, ha tilt akkor foglaltat jelez.

Küldtem neki smst is 2 órája, azt a kérdés kiírása után 2 perccel írta ki hogy kézbesítve, szóval lehet már bekapcsolta, most várom a válaszát, mert zaklatni meg nem akarom. Samsungja van amúgy.

Azért lett gyanús, mert tegnap 3 fele még Whatsappon a rendszer elérhetőnek írta, de nem írt, utána már azt se láttam hogy mikor volt fent utoljára, meg az üzenetek után 1 pipa volt csak, szóval ott is tiltás gyanús a dolog. Próbáltam hívni ott is, ott kicsöng, pedig WAn ahogy olvastam ha tilt valaki akkor ki se kéne csöngenie, viszont azt meg nem hiszem hogy 1 napja ne lett volna netközelben, sosem csinált még ilyet. Persze ez is megeshet, meg az is hogy WAn elrejtette az elérhetőségi állapotát.

2023. ápr. 24. 15:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Még annyi lemaradt hogy WAn profilképe nincs, szóval onnan nem tudok következtetni, mert ha lenne és nem látnám akkor tudnám hogy tiltva vagyok.
2023. ápr. 24. 15:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Gondolom volt barát vagy barátnő. Sajnos eggyesek durván bunkók tudnak lenni szakítás után. Volt barátnöm mikor szakított, akkor egyre bunkóbban viselkedett, persze szakításkor még jött a szöveg,hogy jóbarátok maradunk, lesz közös program stb, de mára sokkszor el se olvassa amit írok neki. Kb az vqn,hogyha aznap nem reagál rá, akkor onnantól hetekig is olvasatlan marad. Korábban viberen beszéltünk, de mikor megjegyeztem,hogy miért nem olvasta el amit írtam,miközben messengeren volt,akkor semmi bocs,vagy ilyenek, és inkább a vibert is törölte. Messengeren meg kikapcsolta a láthatóságot is, és kamuzik,hogy már alig van fenn, de közben tudom,hogy az anyja meg a gyerekei ott irogatnak neki. Sajnos valószínű,hogy nálad is ez van, tojik a fejedre és nem olvassa amit írsz neki.
2023. ápr. 24. 22:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Az igaz hogy egy lányról van szó, de nem jártunk sosem. Törölte magát mindenhonnan, ez igaz is, aztán tegnap hívott és mondta hogy küldött erről smst is, csak nem jött át, azért hittem hogy tiltott, mert ki volt kapcsolva.
2023. ápr. 25. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!