Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Már nemcsak gazdagok vesznek...

Már nemcsak gazdagok vesznek iPhonet?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 22. 17:51
1 2
 11/16 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Őszintén szólva, ilyen értelmetlen kérdéseknél nekem jobban feltűnik, hogy aki felteszi, mekkora lehet az intelligenciája?

Iphone helyes ragozása iPhone-t, mégpedig azért, mert a végén van egy e betű (ki nem ejtett hang), ilyen esetben kötelező a kötőjel.

Pendrive-ot stb.

Magam ilyeneken mérem le az okosságot, sőt némi megvetést is érzek, amikor valaki ilyen alap dolgokat nem tud, vagy igénytelenség okán be nem tart. Magyar anyanyelven helyesírását megsérti.

Marhaságokkal foglalkozik.

2023. ápr. 23. 08:52
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

1.) aki felteszi, ANNAK mekkora...

2.)ÉN magam...

3.)"Magyar anyanyelven helyesírását megsérti." Ezt is gondold át mégegyszer, értelmetlen mondat.

Köszönjük a hasznos hozzászólást, mester.

2023. ápr. 23. 11:04
 13/16 anonim ***** válasza:
78%

Soha semmikor, sehol nem volt a gazdagok telefonja. Se az USA-ban, se itthon.

Ha máshogy nem, akkor részletre kb. bárki meg tudja venni, aki bármit dolgozik. Még egy nyári diákmelóból is simán összejön egy nem legújabb, feketeimportos iPhone.

2023. ápr. 23. 13:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Miert lenne az iphone a gazdagok telefonja? Az ismerosom milliokat keres kulfoldon, megis egy 200 ezres telot hasznal. Aki iphonet akar az ugy is meg fogja venni, akar a legujabbat minden 2 evben, akkor is ha 2-300 ezret keres, mert letezik a hitel.
2023. ápr. 23. 20:23
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
mostani kocsimat 17 millioert vettem, de ez nekem csak jatekpenz, azert vettem ilyen olcson, hogy ha valaki megkarcolja akkor nem kell megcsinaltatni, jol van az ugy, de ha veszek egyet 50 millioert annak a szerviz lenne egy par millio ha megkarcoljak
2023. ápr. 23. 22:29
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
mostani kocsimat 170 millioert vettem, de ez nekem csak jatekpenz, azert vettem ilyen olcson, hogy ha valaki megkarcolja akkor nem kell megcsinaltatni, jol van az ugy, de ha veszek egyet 500 millioert annak a szerviz lenne egy par tíz (tiz?) millio ha megkarcoljak
2023. ápr. 23. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!