Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb? "Blackberry...

Melyik a jobb? "Blackberry 8520 Curve" vagy "Samsung Galaxy 3" vagy "HTC Wildfire Mokka" vagy "Sony Ericsson Xperia X10 mini pro"?

Figyelt kérdés
Szeretnék új telót venni és ezek a továbbjutók. Kérlek mondjátok el a véleményeteket. De ha van jobb ajánlatotok okostelefon kategóriában qwerty-vel, akkor az is érdekel. Köszönöm.
2010. okt. 9. 10:28
 1/5 anonim válasza:
Hát nem tom mi az a gwerty. De ezek közül én a HTC Wildfire Mokkat ajánlom.
2010. okt. 9. 11:17
 2/5 anonim válasza:
qwerty az a billentyűzet kiosztás.
2010. okt. 9. 11:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy ajánlottad a Mokkát, de meg is tudod mondani, hogy miért? És a többit miért nem?
2010. okt. 10. 13:03
 4/5 anonim ***** válasza:

A Mokka az csak a színe a telefonnak (a Vodafone a "barna" kivitelt hozta be). :)

Nagyon függ attól, hogy mire akarod használni, ezét talán nem ártana erről is írnod.

- A Galaxy 3 a legfrissebb telefon,

- de a Wildfire-nek jobb a kamerája és a felülete (Sense UI, bár a Samsung TouchWiz-je sem rossz, csak nekem nem jön be), de kicsit lassabb talán

- az X10-nek is jobb kamerája és a Timescape UI is igen kellemes, ráadásul fizikai QWERTY van benne... viszont alapból Andoid 1.6 van csak rajta (frissíthető 2.1)

- A Blackberry meg szinte teljesen más kategória, nem Android van rajta, és igazából ez a lebutított változat maximum azoknak jöhet szóba, akiknek mindenképpen egy Blackberry kell, de olcsón (a kamerája elég vacak, egymillió fekete-fehér szöveges menü van benne)

Szerintem ballagj el egy nagyobb Vodafone-boltba és nyomogasd végig az összeset, csak aztán dönts. nekem pár hónapja a Wildfire-re eset a választásom (akkor a Galaxy Spica és az x10 mini pro között választhattam volna még), ezt a választást azóta sem bántam meg.

Ha meg tudsz angolul, érdemes a GSMAréna cikkeit olvasgatni:

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. nov. 21. 11:29
 5/5 anonim válasza:
nekem blackberrym van. a lehető legjobb választás, mert nagy a kijelzője teljes qwerti billentyűzete van, érintésérzékeny optikai egere, dedikált médialeátszás gombja:D imádom! életem legjobb döntése volt. remekül működik.
2011. jan. 3. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!