Melyik a jobb? "Blackberry 8520 Curve" vagy "Samsung Galaxy 3" vagy "HTC Wildfire Mokka" vagy "Sony Ericsson Xperia X10 mini pro"?
A Mokka az csak a színe a telefonnak (a Vodafone a "barna" kivitelt hozta be). :)
Nagyon függ attól, hogy mire akarod használni, ezét talán nem ártana erről is írnod.
- A Galaxy 3 a legfrissebb telefon,
- de a Wildfire-nek jobb a kamerája és a felülete (Sense UI, bár a Samsung TouchWiz-je sem rossz, csak nekem nem jön be), de kicsit lassabb talán
- az X10-nek is jobb kamerája és a Timescape UI is igen kellemes, ráadásul fizikai QWERTY van benne... viszont alapból Andoid 1.6 van csak rajta (frissíthető 2.1)
- A Blackberry meg szinte teljesen más kategória, nem Android van rajta, és igazából ez a lebutított változat maximum azoknak jöhet szóba, akiknek mindenképpen egy Blackberry kell, de olcsón (a kamerája elég vacak, egymillió fekete-fehér szöveges menü van benne)
Szerintem ballagj el egy nagyobb Vodafone-boltba és nyomogasd végig az összeset, csak aztán dönts. nekem pár hónapja a Wildfire-re eset a választásom (akkor a Galaxy Spica és az x10 mini pro között választhattam volna még), ezt a választást azóta sem bántam meg.
Ha meg tudsz angolul, érdemes a GSMAréna cikkeit olvasgatni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!