Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A samsung corby telefonom ezt...

A samsung corby telefonom ezt írja ki: upload to pc Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Próbálgattam ilyen kódokat a telefonhoz, és egyszer újra indult, és nem jelez semmit, csak fekete hátteren, egy sárga csík benne a felirat: upload data to pc
2010. okt. 9. 08:59
 1/9 A kérdező kommentje:
már mindent megpróbáltam aksi ki be, sim ki be..de semmi
2010. okt. 9. 09:00
 2/9 anonim ***** válasza:
öö,nekem akkor írta ki amikor a szoftvert cseréltem...3gombot kellett megnyomni és kiirta ezt, aztán kicseréltem a szoftvert és elindult
2010. okt. 9. 12:55
 3/9 A kérdező kommentje:
hogy cseréljem ki a szoftvert?
2010. okt. 9. 12:58
 4/9 A kérdező kommentje:
magadnak cseréltél szoftwert, vagy kicseréltetted...
2010. okt. 9. 14:36
 5/9 anonim ***** válasza:
magamnak cseréltem,nem csréltettem,igaz az s5230 volt,és nem tudom h corbyn is úgy kell-e
2010. okt. 9. 16:25
 6/9 A kérdező kommentje:
megcsináltam egyedül...kösszi
2010. okt. 9. 21:57
 7/9 anonim ***** válasza:
sikerült?? örülök
2010. okt. 10. 11:56
 8/9 ektomorf válasza:
nekem is ugyan az a gondom van vele hogy nem tudok csinalni semmit azt tudom hogy a le.hang+kamera+piros gomb az a download modba tesz, de nem tudom hogyan tudnek kilepni ebbol az egeszbol es ujra hasznalni a telefon...amugy ami a samasung s5230ra vall az jo a corbyra is :D te hogyan oldottad meg ???
2010. nov. 1. 16:12
 9/9 A kérdező kommentje:

új firmwaret tettem rá

részleteket a www.mobile-mania.hu oldalon találtam

2010. nov. 4. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!