Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » S21-nek melyik Iphone a...

S21-nek melyik Iphone a vetélytársa?

Figyelt kérdés

Megvettem, újszerű állapotú, de nem jön be.

Elcserélném Iphone-ra, melyikkel azonos árban és tudásban?

2023. ápr. 19. 18:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

"1 éves sincs"

Na, hát akkor 200-ért nevetséges.

"250-ért vettem..."

Ez igazából senkit sem érdekel. Ha van új ennyiért, akkor miért venné meg a használtat?

"és gyári új töltővel"

Ezt a telefont bármely 25 W-os PD szabványú töltő tökéletesen tölti. 5-6-7 ezer forintokért kapsz márkásat (Samsungot is) bármelyik elektronikai áruházban. Én is egy ilyen Samsung töltővel töltöm többek között az iPhone 13-mamat.

"Ezért kell iPhone-t venni, mert az tartja az árát."

Azt sem fogod eladni drágábban, mint az aktuális új ára. 330-ért vettem kb. a telefonomat, ha kiraknám 300-ért, akkor pofán röhögnének, mondván, van az árukeresőn új is 270-ért...

2023. ápr. 20. 13:15
 12/16 A kérdező kommentje:

Akkor előbb vágom falhoz mint hogy 200 alatt eladjam! ;) ennyi! bukjon más is, ne csak én.

200ért hupililát kapsz, de mindegy.

Na cső

2023. ápr. 20. 14:40
 13/16 anonim ***** válasza:
59%

"200ért hupililát kapsz, de mindegy."

Aztán ezt úgy mondod, mintha nem tokban lenne mindenki telefonja. :)

De akkor tök mindegy, 215-ért van szürke vagy fekete vagy tököm tudja milyen színű.

"Akkor előbb vágom falhoz mint hogy 200 alatt eladjam! ;) ennyi! bukjon más is, ne csak én."

Hát akkor jobban teszed, ha már most falhoz vered, aztán buksz kapásból 250-et, ahelyett hogy csak 100-at buknál. :)

"200ért hupililát kapsz, de mindegy."

Nézd már meg te okoska, hogy máshol mennyiért mennek a használt S21-ek, GARANCIÁVAL:

[link]

A legolcsóbb 126 ezer, a legdrágább is kevesebb mint 170, de az 256-os háttértárral van.

2023. ápr. 20. 14:46
 14/16 A kérdező kommentje:
Menj már vissza oda ahonnan jöttél okoska, ne itt promotáld a hulladék céged :D :D
2023. ápr. 20. 17:01
 15/16 anonim ***** válasza:

#11.Nyilván nem, de itt arról van szó hogy mi mennyire tartja az árát.

Nyomhattok rá pirosat, de aki tovább akarja adni és annak az árából akar később újat venni(kiegészítéssel) annak az iPhone a legjobb választás.

Arról nem is beszélve, hogy egy iPhone-t nem kell sokáig hirdetni, mert annyi az elvakult fanatikus, hogy ihaj. Volt aki pár óra alatt eladta.

2023. ápr. 20. 17:15
 16/16 anonim ***** válasza:

"Menj már vissza oda ahonnan jöttél okoska, ne itt promotáld a hulladék céged :D :D"

Nem az én cégem, még több hasonló használt eszközöket áruló cég is van, ez szimplán egy Google találat volt. De komolyan nem értem, hogy hogy gondolod azt, hogy bárki is megvenne egy használt eszközt, újkori árán, úgy hogy a használt konkurencia kb. kétharmad áron adja, mint te.

"#11.Nyilván nem, de itt arról van szó hogy mi mennyire tartja az árát."

Igen, az Apple termékek valóban jobban tartják az árukat használtan, mint a legtöbb konkurens termék, de szerintem felesleges most a kérdezőn azt sázmon kérni, hogy miért nem iPhone-t vett. Ha egy iPhone 12-őt vett volna ez helyett, azzal sem lenne előrébb. Egy árban hasonló iPhone sem tud kb. semmiben többet, mint egy S szériás, konkurens Samsung. Pl. a 12-es iPhone annyival tartotta jobban az árát, hogy nem 120-130 körül mennek használtan, hanem 140-150 körül. Ez azért nem egy tetemes különbség.

2023. ápr. 20. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!