Megéri-e Xiaomi Redmi Note 10 pro-rol iPhone 11 pro-ra váltani?
Figyelt kérdés
Nemtudom milyen az iPhonnal a 60 hz-es kijelző meg 4 gb ram elég lenne a 6 helyet?2023. ápr. 18. 20:08
12/20 A kérdező kommentje:
#11 az majdnem ugyan az mintha egy pophonerol rendelnek kb nem?
2023. ápr. 19. 07:51
13/20 anonim válasza:
nem éri meg. amennyiért veszel egy használt 11 prot vehetsz egy vadonat új pixel 6a-t és még pénzed is marad. vagy akár sima 6-ost vagy 6 prot is tudsz attól függően hogy melyik 11 proval hasonlítod össze. használt telefont soha nem vennék egyébként sem.
14/20 A kérdező kommentje:
#13 azert gondolkodok a használtan mert olcsobb valamennyivel
2023. ápr. 19. 08:01
15/20 Morzsi007 válasza:
Jó a használt is, csak pár dologra kell figyelni. Gyárilag független legyen lehetőleg, legyen visszállítva gyári beállitásokra és Icloud-ból kijelentkezve. Mindenképp személyes találkozó és ott a helyszínen jelentkezz be a saját apple id-val (icloud fiókoddal).
Az eddigi iphone-os válaszok le lettek pontozva. Ügyesek vagytok.
16/20 A kérdező kommentje:
#15 iphoneom még nem volt soha most lenne az első. Ezert kerdem h ezek a pophone meg stb oldalak mennyire jók mivel sok időm nincs elmenni ilyen helyekre. Es h miert lettem az iphone valaszok le pontozva nemtudom. Amit hasznosnak találtam azt pipaltam.
2023. ápr. 19. 09:38
17/20 Morzsi007 válasza:
Én nem ismerem a Pophone oldalt, a hardverapróról már vásároltam többször, persze megbízható eladótól, nem volt gond. Ha van ott kiszemelt és közel van hozzád, egy próbát megér. De vannak GSM boltok is biztos, ahonnan lehet venni, csak nekem ezek legtöbbször szélhámosnak néznek ki:). Van kivétel is tuti.
18/20 A kérdező kommentje:
#17 értem ertem. Utána járok majd a dolgoknak. A másik h van ez az aksi problema vagy telefon h a hideget meleget nem birja hogy is van ez? Meg az aksik birnak 1 vagy másfél napot? Mert kisebb aksik vannak bennuk mint egy androidos telefonban.
2023. ápr. 19. 09:56
19/20 Morzsi007 válasza:
Hideget, meleget nem bírja, ilyen nincs, ezekkel nem lesz gond. Sok évnyi iphone tapasztalatból kiindulva, nekem utoljára a 4S-nél volt, hogy hidegben videózás közben kikapcsolt 2014 környékén a 3 éves telefon. Azóta ilyet nem tapasztaltam. Az okos telefonok közül az iphone fogyaszt legkevesebb energiát, de ezekben kisebb kapacitású akku kerül, mint ahogy írtad, mint a többibe. 12-es normál használat mellett bőven kibír másfél napot. Gondolod nézz tesztet youtobe-on összehasonlítva androidos mobilokkal. Szerintem ettől nem kell tartanod, ha nem Mini-t vàlasztasz.
20/20 A kérdező kommentje:
#19 köszönöm, ha akad még kérdésem kereslek. :D
2023. ápr. 19. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!