Telekomnak Nyíregyházán van 5G-s lefedettsége?
Figyelt kérdés
Sajnos Telekomon nem csatlakozik a telefonom (A52S 5g) az 5G hálózathoz, egyedül a 4G-t használja. Próbaként vettem egy 20-as feltöltős kártyát, és az első feltöltés után járt az egynapos korlátlan net. Az pedig azonnal rácsatlakozott Nyíregyházán az 5G-re. Letöltésem maximum 640 mbps volt, a feltöltés pedig 63. A telekomom is feltöltőkártyás. Olyan van, hogy a SIM kártyám nem támogatja az 5G-s hálózatot, mert régi? (2020 augusztus 31-én vásároltam egy kisboltban NYH közelében). Vagy csak szimplán még a szolgáltatónak nincs 5G-je? De debrecenben sem működött, ha jól emlékszem. Ellenőrizhető valahol, hogy tudja-e a kártya az 5G-t? Vagy valamit külön kell a telekomnál igényelni? A yettel azonnal jelezte az 5G hálózatot, amint "Magáhoztért", és kiválóan működött is, viszont ha nem muszáj, én nem váltanék a Telekomról.2023. ápr. 16. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!