Ha összetöröm a SIM kártyát, akkor megszűnik a szám is örökre?
Semmit nem befolyásol, hogy összetöröd, vagy csak nem használod, akár a telefonban nem használod vagy abból kiszedve.
Van egy adott ÁSZF a különféle előfizetésekre, hogy mikor szűnik meg, ha nem fizetsz, ha nem aktiválod az új kártyát, ha nem csinálod meg az éves adategyeztetést stb.
Tehát előfizetés fajtának függvénye.
A simet akár meg is eheted, az csak a fizikai megjelenítés, a rendszer nyilvántartása a lényeg.
Ha előfizetéses, semmi nem változik, fizetni kell.
Ha dominós, akkor lejár majd, mikor a feltöltés ősszege vagy az adategyeztetés ezt előírja.
Értem én, hogy jó érzés a másikat becsmérelni, de azért a kérdés egyáltalán nem hülyeség. Igazából a kérdező arra gondolt, hogy a telefonszám fixen, "hardveresen" a SIM-kártyán tárolódik-e. Mert ha igen, akkor tényleg véglegesen meg lehetne semmisíteni egy adott számot.
De ez nem így működik. A szám nincs fixen "beleégetve" a SIM-kártyába. Csak szerintem ezt értelmesen, bunkózás nélkül is le lehetett volna írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!