Miért nem működnek a számgombok hívás közben?
Figyelt kérdés
Opciók közül kellene választanom a számok megnyomásával, de mintha semmit nem írtam volna be, ugyanazt ismétli a hang. Amikor beírom másodszorra is, akkor pedig a hívás befejeződik. Két telefonról is próbáltam, két sim-kártyával, és ugyanaz a probléma. Újraindítás, gyorsítótár törlése, alkalmazásfrissítés megtörtént. Már arra is gondoltam, hogy a másik félnél van a hiba. Bár a másik számukat hívva is ugyanez a probléma.2023. ápr. 15. 10:46
1/2 anonim válasza:
Van ilyen. DTMF tone a neve a funkciónak. Van amikor a rövid hang nem elég, állítsd hosszúra.
2/2 A kérdező kommentje:
Beállítottam, de sajnos így sem működik.
2023. ápr. 15. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!