Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek pár 5-6 év múlva...

Szerintetek pár 5-6 év múlva már lesz 6G hálózat is? Vagy lesz majd valamikor?

Figyelt kérdés

#Jövőbeli mobilnet
2023. ápr. 14. 21:17
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
Igen, lesz
2023. ápr. 14. 21:26
 2/10 anonim ***** válasza:

Tuti.

Amíg meg nem döglünk.

2023. ápr. 14. 21:50
 3/10 anonim ***** válasza:
pár 5-6 év múlva...
2023. ápr. 14. 21:57
 4/10 anonim ***** válasza:

Már most van. Igaz hogy labor szinten, de a kínaiak nyomják erősen.

Na nem a lakossági felhasználást, ahhoz mondjuk nem ártana először hogy az 5G működjön rendesen. 8-10 éven belül szerintem már lesz gyakorlati alkalmazás, de mire nálunk felhasználó szinten elérhetó lesz, mondjuk ha 3-4 évig használsz egy mobilt, még minimum a következő három vásárlásánál még nem kell ügyelned arra hogy 6G képes legyen. Ha a háború elhúzódik, akkor ebben a generációban nem lesz rá esély hogy a szolgáltatók kínálatában opcióként megjelenik, inkább kommunikációs műholdak, ipari alkalmazások, meg hasonló dolgok terén tudom elképzelni a mindennapi életben.

Az elterjedése komplett új infrastruktúrát feltételez.

2023. ápr. 14. 22:33
 5/10 A kérdező kommentje:
Szerintetek milyen sebességű lenne?
2023. ápr. 14. 22:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Fejlettebb országokban talán megjelenik majd, itthon erősen kétlem, az 5G lefedettség is nevetséges, részben a kartellezésnek köszönhetően, és az ez miatti versenyhelyzet hiánya miatt, nem véletlenül nem kapott a Digi frekvenciát és vásárolták fel később, a többi szereplő meg szépen profitálhat abból, hogy az előfizetések díjak növekedése nem nagyon nyilvánul meg a hálózatfejlesztésekben
2023. ápr. 14. 23:03
 7/10 anonim ***** válasza:

"Szerintetek milyen sebességű lenne?"

200 Gbps

2023. ápr. 15. 02:27
 8/10 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem lesz. A sebességét még csak meg sem saccolom, mert pont nem érdekel.
2023. ápr. 15. 06:39
 9/10 A kérdező kommentje:

És szerintetek eljön az idő, amikor a nyomógombos telefonok, gondolok itt a kaios stb, rendszerű telefonokra, amik 5G hálózattal fognak kijönni?

azt tudom hogy már azok is elérték a 4G-t.

2023. ápr. 15. 14:06
 10/10 anonim ***** válasza:

igen, és lesz 8G is,

a múlt században sokat gondoltunk, hogy a G pont után lesz-e 2G,

egyszer össze is jött ikrekkel.

:)

most meg már a 6G sok lenne ...

2023. ápr. 15. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!