Miért tűnt el az időjós békám android 11-en?
A főképernyőn, a dátum mellett mindig ott volt a hőmérséklet is, és ha arra rákattintottam, akkor előjött az időjárás, egy kis békás design-nal. 3-4 napja viszont teljesen eltűnt a főképernyőről... Csak a másik időjárásos app maradt meg, de az teljesen sima design, és nem is mutatja órára pontosan lebontva a várható időt. Próbáltam a főképernyő modul opciói között megkeresni, de ott sincs. (A telefont 3 héttel ezelőtt vettem)
Hogy tudnám visszaállítani? (az egész telefont nem akarom gyárilag visszaállítani)
Megijesztettél, de nekem szerencsére megvan. A Google alkalmazás egy widgetjén keresztül érhető el.
Ha nem találod a megfelelőt, küldhetsz képernyőképet a Google-ös widgetjeidről.
9, A hatos írta a megoldást, nekem is Samsungom van. Nem az időjárás widgetben van, hanem a google widgetjei között van egy Áttekintés 4×1 nevű, a kis képén meeting at 2.30 meg időjárásnapocska van.
Ha kiteszed, ugyanúgy mutatja az aktuális időt meg az időjárást, mint a weatheres widget, de külön tudsz rányomni az órára -> naptár apphoz dob, meg az időjárásra -> ehhez a békás cucchoz dob.
Az időjárás és óra normál widget szerintem többet ér, infóban is jobb, ha megnyitja rákoppintva az ember, szóval lecserélni biztos nem fogom, de ez is jópofa. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!