Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyibe kerül egy iphone 4?

Mennyibe kerül egy iphone 4?

Figyelt kérdés
Mennyi jelenleg (2010. okt. 08. környékén) az a legalacsonyabb ár, amiért egy Apple iPhone 4-et tudnék vásárolni?
2010. okt. 8. 15:01
 1/8 bp1985 ***** válasza:
58%

Tessék

[link]

2010. okt. 8. 15:02
 2/8 A kérdező kommentje:
[link] ez a hírdetés igazi lehet?
2010. okt. 8. 15:08
 3/8 bp1985 ***** válasza:
58%
Igaznak igaz lehet, csak ha nem fizeti az előfizetést, akkor buktad a telefont.
2010. okt. 8. 15:17
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
én nem vennék iphone 4-t, olvasd el az antenna-botrányt, vagy akár a sárguló képernyőt!
2010. okt. 8. 17:53
 5/8 A kérdező kommentje:

ha utánaolvasol az "antenna-botránynak", akkor azt is megtudod, hogy 50 esetből egyszer fordul elő az a probléma.

egyébként nem vagyok oda az Apple-ért, de most mindenáron szeretnék egy iphone 4-et, mert nem nagyon találtam nála jobbat. néztem régebben Xperia X10-et, de megijesztett az android régebbi verziója, meg nem tudom... valahogy húz a szívem a iphone 4-hez.

2010. okt. 10. 23:49
 6/8 bp1985 ***** válasza:
Nem találtál jobbat?... Nem jó irányba keresgélsz. Egy x10-el nem is lehet összehasonlítani. Harmadáron sokkal jobb htc-t veszel.
2010. okt. 11. 16:52
 7/8 anonim ***** válasza:
n97 mini-t inkább vennék. 220 ezret soha nem ér egy ilyen
2010. okt. 11. 23:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem erről az a véleményem,hogy veszek egy HTC féláron,minthogy vegyek egy iPhonet 2x annyiért amivel még kompromisszumot kell kötnöm(fm radio,akksi kévétel,flash támogatás stb).Kapásból mondok 5telefont ami jobb(dehát iPhone az mégiscsak jobb ugye,mert IOS van rajta:)....

Htc Desire,HTC HD2,Motorola Droid2,Nokia N8(ez még nem biztos),Samsung Wave(ez kb 1szinten van vele,csakhogy ez a felébe sem kerül),Xperia X10,és akkor azokról a hTC-k ről még nem is beszélltünk amik most fognak megjelenni.

2010. okt. 12. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!