Le lehet valamilyen programmal vagy valahogy tiltani az okostelefonok GPS vevőjét?
"Megvan a megoldás:))
NoCamera, No GPS okostelefon"
Ahhoz hogy ne találjanak meg, pont hogy telefonnak nem kellene benne lennie, a többi mind lényegtelen.
Szóval nagyon rossz nyomon jársz.
Ha már egyszer volt benne a sim, lényegtelen hogy kivetted, onnantól fogva bukta van. Ez olyan mintha már egyszer bemutatkoztál volna valakinek, onnantól megismer ha legközelebb találkoztok.
A telefon a sim adataival regisztrál a hálózatra, és visszakereshető külön külön is. Beállítható hogy jelezzen a rendszer ha csak egy pár másodpercre is bekapcsolod a telefont.
#16 Dehogy semmi, csak kicsit paranoiás vagyok, ilyen megfigyelés paráim vannak már régóta, semmi illegálisat nem csinálok amugy 🤦😄
#17 Nyugodj le, ha valaki annyira akarja, megtudja máshonnan is, nem csak a gyakori kérdések oldalon.
#18 ha annyira paranoiás vagy akkor internetet miért használsz?
Kicsit túltolod, mindenki leszarja hol vagy mit csinálsz. Ugyanolyan jelentéktelen kis senki vagy a "nagy emberek" szemében mint én, te, vagy akármelyik átlagember.
"Haat akkor max sim nélküli használat, vagy másik SIM kártya,"
Még mindig nem érted.
A sim nélküli használat vagy másik sim se megoldás.
A készülék az egyedi azonosítójával IMEI csatlakozik a hálózatra akkor is, ha nincs benne sim, vagy kicseréled másik simre.
Sim nélkül is beazonosítható a készülék ha be van kapcsolva.
Amikor a telefon kiírja hogy "csak segélyhívás", akkor már felvette a kapcsolatot a cellával és megvan a geolokáció és a készülék minden aktuális mérési adata. Ez akkor is így működik, ha nem tudod, vagy el szeretnéd kerülni. Nem véletlen írtam, hogy pont a telefon az ami nem kellene bele ahhoz hogy ne találjanak meg.
A megjobb választás neked egy tab lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!