Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Le lehet valamilyen programmal...

Le lehet valamilyen programmal vagy valahogy tiltani az okostelefonok GPS vevőjét?

Figyelt kérdés
Nem kikapcsolásra gondoltam, azt nyilván tudom hogy lehet. Mert az csak neked van kikapcsolva, attól még GPS el bármikor bemérheto a telefon, ha ki is van kapcsolva a menuben.
2023. ápr. 8. 11:11
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Megvan a megoldás:))

[link]

NoCamera, No GPS okostelefon

2023. ápr. 8. 20:18
 12/24 A kérdező kommentje:
#10 De akkor hogyan azonosítják be a telefont a beméréshez? Mac cím alapján? Vagy mi alapján mérik be
2023. ápr. 8. 20:34
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

"Megvan a megoldás:))

[link]

NoCamera, No GPS okostelefon"

Ahhoz hogy ne találjanak meg, pont hogy telefonnak nem kellene benne lennie, a többi mind lényegtelen.

Szóval nagyon rossz nyomon jársz.

Ha már egyszer volt benne a sim, lényegtelen hogy kivetted, onnantól fogva bukta van. Ez olyan mintha már egyszer bemutatkoztál volna valakinek, onnantól megismer ha legközelebb találkoztok.

A telefon a sim adataival regisztrál a hálózatra, és visszakereshető külön külön is. Beállítható hogy jelezzen a rendszer ha csak egy pár másodpercre is bekapcsolod a telefont.

2023. ápr. 9. 00:24
 14/24 A kérdező kommentje:
Aztaaa az brutál 😂😂 hát ezt se tudtam például:)
2023. ápr. 9. 00:44
 15/24 A kérdező kommentje:
Haat akkor max sim nélküli használat, vagy másik SIM kártya, vagy telefonálás wifi net kapcsolattal Viberen, WhatsApp meg a többin
2023. ápr. 9. 00:50
 16/24 anonim ***** válasza:
Amúgy mostmár tényleg érdekel hogy miért kell annyira hogy ne tudjanak bemérni? Valami illegális dologra készülsz?
2023. ápr. 9. 07:06
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Persze, adjatok csak ötleteket, aztán ha el kéne kapnia valakit a rendőrségnek, és ilyenek miatt nehezebben megy, magatokat okolhatjátok.
2023. ápr. 9. 08:40
 18/24 A kérdező kommentje:

#16 Dehogy semmi, csak kicsit paranoiás vagyok, ilyen megfigyelés paráim vannak már régóta, semmi illegálisat nem csinálok amugy 🤦😄

#17 Nyugodj le, ha valaki annyira akarja, megtudja máshonnan is, nem csak a gyakori kérdések oldalon.

2023. ápr. 9. 13:20
 19/24 anonim ***** válasza:

#18 ha annyira paranoiás vagy akkor internetet miért használsz?

Kicsit túltolod, mindenki leszarja hol vagy mit csinálsz. Ugyanolyan jelentéktelen kis senki vagy a "nagy emberek" szemében mint én, te, vagy akármelyik átlagember.

2023. ápr. 9. 13:35
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

"Haat akkor max sim nélküli használat, vagy másik SIM kártya,"

Még mindig nem érted.

A sim nélküli használat vagy másik sim se megoldás.

A készülék az egyedi azonosítójával IMEI csatlakozik a hálózatra akkor is, ha nincs benne sim, vagy kicseréled másik simre.

Sim nélkül is beazonosítható a készülék ha be van kapcsolva.

Amikor a telefon kiírja hogy "csak segélyhívás", akkor már felvette a kapcsolatot a cellával és megvan a geolokáció és a készülék minden aktuális mérési adata. Ez akkor is így működik, ha nem tudod, vagy el szeretnéd kerülni. Nem véletlen írtam, hogy pont a telefon az ami nem kellene bele ahhoz hogy ne találjanak meg.

A megjobb választás neked egy tab lenne.

2023. ápr. 9. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!