Előfizetéses telefon adád-vételi szerződés-t hol találok?
Figyelt kérdés
Van egy telefonom amit előfizura fettem. Most hogy siketült eladni irni szeretnék valami adás-vételit hogyha az én hibámból tiltják le a készüléket(nem fizetem a havi részleteket, de ez nem fog bekövetkezni mivel jó pár éve ebbe a csomagba vagyok) akkor vissza vásárlom!2010. okt. 8. 07:12
1/3 anonim válasza:
Melyik szolgáltatónál vagy? Mert azt biztosan tudom, hogy a vodafone-nál - nem fizetés esetén csak a kártya kerül letiltásra. Tehát egy ilyen telefon más SIM-kártyával használható, a kártyát letiltják (inaktiválják) de ez a készüléket nem érinti. A tartozásodat persze behajtják rajtad. Ezért az adás-vételi szerződésben ilyen pontot nem kell belevennetek. (Más szolgáltatónál is valószínűleg így van, de erre nem esküszöm meg...)
2/3 anonim válasza:
Remélem a SIM kártyát nem adtad le vele, mert akkor gáz. A Szolgáltató rajtad hajtja be, ha a vevő nagy számlát csinál! De ha csak a telót adtad oda, akkor nem nagyon lehet semmi baj, telót nem szoktak letiltani, csak számot, azaz SIM-et
3/3 A kérdező kommentje:
Vodafonnál vagyok!
Természetesen csak a telefont adtam el, semmi mást!
Mert ahogy már mondtam 6+ éve ez a számom evvel az előfizetéssel, szval még jó pár évig meg szeretném tartani. Mivel több 100-an tudják ezt a számomat, meg használom is mert szokott pár 1000Ft-tal nagyobb számla is jönni mint amennyi a keretbe fogalalt!
Köszönöm!
2010. okt. 8. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!