Régi sony ericcson mobiltelefon telefonzár problémára van megoldás?
Figyelt kérdés
Üdv!
Kicsit hülyén hangozhat a kérdés, de a polc aljából előkerült a régi sony ericsson t700 mobilom. Azonban a telózár aktív rajta, így nem tudok belépni, érdekelne milyen kincseket találok rajta. (kis nosztalgia)
Sajnos a zárkód tizenX éves használatlanság alatt kikopott az agyamból :)
Létezhet rá valami factory reset szerű kombináció, nem mókolt véletlenül valaki ezekkel a telókkal anno fénykorukban?
2023. ápr. 4. 17:33
2/3 anonim válasza:
Ez egy te általad beállított kód volt?
Ha nem, akkor a "gyári" kódokkal érdemes próbálkozni, mint a 0000 vagy 12345
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, saját kód sajnos, én is végigpróbáltam az összes gyárit,feltúrtam a netet, hátha van valami billkombinációs kiütés...(bár egy gyári visszaállítással pont elvesztenék minen adatot róla) De sajna nem sok infó maradt meg ezekről a telókról :) kábelen keresztül se találtam semmi mókolós dolgot sajna
2023. ápr. 8. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!