Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan vegyem rá a szüleim...

Hogyan vegyem rá a szüleim (anyát) arra hogy megvehessek magamnak egy telefont?

Figyelt kérdés
Régebb óta gyűjtögetem a pénzemet és kb kijött annyi hogy vegyek magamnak egy használt iphone 13 at a hiphone/pophone/xre oldalon?

2023. ápr. 3. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha a te pénzed akkor megveheted mondd neki h az a tied és kijön belőle meg jól jönne, és megígéred neki h nem lógsz egész nap a neten és nem megy tanulás rovására, ezt szeretik hallani a szülők
2023. ápr. 3. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem, ha azt a saját megkeresett pénzedből vennéd meg, akkor a szüleidnek nincsen beleszólása. Nyugodtan vedd meg, ehhez nem kell szülői beleegyezés (legalábbis nem kéne).
2023. ápr. 3. 22:26
 3/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Ezt nem fogod tudni, ha ellenzik. Bár nem tudom hány éves vagy, de a gyerekemnek én sem engedném kb. 16 éves korig. Viszont, ha megteszi ennek ellenére, akkor az az ő dolga lenne.
2023. ápr. 3. 22:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, ezek mennyire megbízható helyek, könnyen átverés lehet belőle, főleg ha nagyon olcsók.
2023. ápr. 4. 08:21
 5/5 Ho11mann ***** válasza:
Pophone az szar
2023. ápr. 4. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!