Mikor érdemes új telefont venni?
2020 nyár óta használom az Iphone 11 telefonomat. Szeretem, viszont van egy-két problémája.
Az akkumlátor gyorsan lemerül, lassan töltődik. Van olyan, amikor hívnak telefonon vagy én hívok valakit akkor nem hallok semmit, de ők hallanak.
Ezen kívül más baja nagyon nincsen.
A kérdésem az lenne hogy még várjak a cserével?
Az Iphone 14 Plust néztem ki következőnek.
Nyilvan akkor kell uj telefont venni, amikor te ugy akarod, nem kell ra “kifogast” keresni…:D
En speciel ezt a telot megjavittatnam siman, de csak mert en az vagyok, aki addig hasznalja az aktualisat, amig csak tudja, mert nem szeretem a pazarlast.
De ez en vagyok, mas meg mas.
Tegy ugy, ahogy neked jo :)
Én akkor szoktam cseréni, amikor műszakilag már problémás, vagy elromlott.
Most 4+ éves a Samum, de elgondolkoztam, hogy lecseréljem-e?Arra jutottam, nincs most miért.
Amikor szeretnél.
Akkor is lehet telefont venni, mikor rossz lett az ember telefonja
Az iphone 11 szerintem mar nem szamit ujnak, hiszen 2019-es.
En is akkor vasaroltam az enyemet egyebkent es az akksi tenyleg mar nem a legjobb, de ezen kivul semmi baja.
Szoval van ilyen is, olyan is. Azert mert a kerdezoe eppen ilyen allapotban van, nem biztos, hogy meg lehet itelni belole az egesz szeriat :D
Mondjuk en meg azt sehol nem hallottam, hogy 10 evig birnak ezek a telok. Atlag 4-5 evet szoktak emlegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!