Ho11mann kérdése:
Az iphone 7-ben stereo hangszóró van?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 1. 08:51
1/7 anonim válasza:
"Beépített sztereó hangszóró"
4/7 Mr.TECH válasza:
Igen, sztereó hangszóró van benne. Egy a kijelző felett, egy pedig a lightning port melett.
Egyébként az iPhone 7-ben jelent meg elsőnek a sztereó hangszóró.
5/7 anonim válasza:
#4 Nézz már utána a HTC m8-nak, meg hogy mikor jelent meg, és milyen hangszórója van! Esetleg Nokia N81? És biztos vagyok benne, hogy nyomógombosban is volt pár.
6/7 Mr.TECH válasza:
Én iPhone-on belül értettem, androidban persze hogy hamarabb volt, mint minden más extra funkció.
Egyébként ha értettél az Android mókoláshoz, akkor már akármelyik dupla hangszórós telefonból lehetett sztereót csinálni, csak épp nem volt sok érteleme, mert a beszédhangszóró nem volt akkora teljesítményű, és állsztereó volt.
7/7 Mr.TECH válasza:
Tudtommal amúgy a Motorola e398 rendelkezett először két teljes értékű hangszóróval, amik sztereóban szóltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!