Lassú és gyors töltést hol állítom be a mobilon?
Motorola-E-22,de szerintem ez más készüléknél is egy menübe lehet.-
Melyik menü?
Ezt csak én tudom befolyásolni, ha a töltőkábel adatvezetékeit megszakítom, 1 A-re csökkenti a telefon, az általa felvett áramot, ami ennél alapesetben 2 A.
(Konkrétan nem a kábelt szakítom meg, csak beiktatok egy USB tesztert, azon belül oldottam meg).
Semelyik készüléknél nincs a menüben, ezt nem lehet beállítani! Ha egy telefon támogatja a gyorstöltést, és megfelelő teljesítményű töltőfejet használsz hozzá, akkor alapból gyorsan fog töltődni!
Viszont a Motorola E22 nem támogatja a gyorstöltést, ennél a telefonnál csak 10 watt a maximum! Még ha erősebb töltőfejet veszel hozzá, azzal se mész semmire, azzal is csak 10 wattal fog töltődni, mert maga a telefon nem támogat ennél gyorsabb töltést! Ha gyorsabb töltést akarsz, vegyél másik telefont!
"Semelyik készüléknél nincs a menüben, ezt nem lehet beállítani!"
Samsungoknál az akkumulátorbeálításokban lehet tiltani a gyorstöltést, sőt 85%-os töltöttségi korlátot is be lehet állítani.
Az egyik semmilyen a Samsung A71,
egyszerűen lehet beállítani, hogy engedi a gyorsan vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!