Másnál is csinálja ezt a Vodafone?
Én is hallottam már ilyen esetről, ott kb egy éves huzavona után küldték ki a számlákat, persze amikor mondta az ügyfél, hogy ő azonnal egybe nem tud kifizetni 200k-t az ügyfélszolgálat meg volt lepődve, meg már a behajtóval fenyegettek.
Az lett a vége, hogy kért részletfizetést, fél év alatt kifizette aztán fogta a sátorfáját és átment másik szolgáltatóhoz, azóta nincs ilyen gondja.
"azonnal egybe nem tud kifizetni 200k-t"
Mondom: ha nem kapsz számlát, attól még nem kell lezabálni a pénzt a mekiben, hanem félreteszed, mert majd úgyis jön a számla. Az ember kb tudja hogy mennyit szokott fizetni, azt félreteszed és nem lesz pofáraesés! Elég gáz ha ezt egy felnőtt embernek magyarázni kell.
Régen amikor kockás füzettel meg ceruzával jöttek vizet, villanyt, gázt leolvasni, akkor is ugyanez volt... hónapok múlva értek be az adatok és küldék a vaskos számlákat. Úgy látszik megyünk vissza az időben... :D 1x-1x hívd fel őket, hogy legyen nyoma, hogy te rákérdeztél, szerettél volna fizetni, de lesz.rtak. Ha esetleg nekiállnak szórakozni, akkor az orruk alá lehet tolni, hogy itt van ni, én akartam fizetni, ti nem foglalkoztatok velem.
"Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, akkor legalább ne játszd az agyad."
Szép a stílusod... gratulálok!
Nem tudom miért nem érted meg, hogy ezzel te nem tudsz csinálni mást, mint jelezni a problémád, hogy védd magad. Emellett elrakod a lóvét és amikor rádszakad az a hatttalmas számlaköteg, akkor befizeted azokat.
Nem küldenek egyszerre befizetendő számlákat, de nyilván nem gondolod kérdező hogy emiatt ingyen kapod a szolgáltatást és elengedik a díjakat. Szóval tedd félre a pénzt mert meg fogod kapni a számláidat és be is kell majd fizetni.
Ászf szerint amúgy a szolgáltatás nyújtását követően 1 éven belül számlázhatja ki a díjakat (minden cégnél így van) így technikailag nem szegett szabályzatot a Voda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!