Tailor&Tailor pécsi elektronikai eszköz értékesítőtől biztonságos telefont venni?
Érdekes dolog egy ilyen kérdés, az illető cég elvileg perelhetné a Gyakori Kérdéseket hitelrontásért.
Előtte persze törlési felszólítás.
Ez független attól, hogy nem ismerem őket, de nem szimpatikus a kérdés. Ha te vállalkozó lennél, mit szólnál ilyenhez, kíváncsi lennék...
Figyelj!
Én pécsi vagyok. Ennek a Tailor&Tailor-nak a címe Hunyadi út 59, telekommunikációs cég, mobiltelefon-szaküzlet. De a Hunyadi úton, ezen a címen, SEMMI ilyesféle nem volt soha. Ha rá mész a honlapjukra és a "Térképen való megjelenítés"-re klikkelsz, nem történik semmi. A google térkép nem ismer ilyen céget.
Ez egy 2015-ös cikk róluk: [link]
Szerintem sűrgősen felejtsd el őket!
#3-nak:
Megkerestem a google térképen. Hát, "öregem", ezek a legnagyobb simlisek Pécsen! Úgy ismerem őket mint a saját tenyeremet! Ha neked eddig nem volt gondod velük, azt köszönd a qrva nagy szerencsédnek! Sorozatosan veszik a lopott telefonokat, feltörik, és továbbadják. De ezt már nagyon rég óta űzik! Ha valami olcsó náluk, akkor tudhatod hogy lopott. Ők is tisztában vannak vele amikor megveszik. Egy délelőtt állj egy kicsit a bolt közelében és figyeld az alakokat akik bemennek, majd menj be, és húzd az időt nézelődéssel, miközben fülelj. XD
Kérdezőnek:
Eszedbe ne jusson bármit is venni tőlük.
Ismét #3-nak:
Egyszer nekem is gondom akadt, egy nem egészen egyenes úton hozzám került laptoppal.
Szerinted hol vették meg annak ellenére, hogy nyilvánvaló volt a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!