Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem jó a fülesem. Mit csináljak?

Nem jó a fülesem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Samsung X700-ról van szó.

Kaptam bele fülhallgatót, de nem működik (nem újat persze)

Ha bedugom a telóba, sehol nem szól a zene.

Ha veszek újat fülest, akkor működni fog? Mert félek nem a fülessel van gond, hanem a telóval, mert nemtudom hogy mielőtt megkaptam azelőtt jó volt-e vagy sem.. Szerintetek?

2010. okt. 7. 14:53
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
Mindja' kapsz egyet! :-D
2010. okt. 7. 14:58
 2/9 anonim válasza:
Bemegyel szépen odaja ahun vetted, oszt megnézeted, h mi lehet a baja, oks? ;)
2010. okt. 7. 15:08
 3/9 A kérdező kommentje:

Kidobtam az összes papírját, amúgy sem garanciális.

;)

2010. okt. 7. 15:13
 4/9 anonim válasza:

Hmmm.....hát akkor ez .....szivacs :/ :D

....viszont ettől függetlenül elviheted egy szervizbe, mást nem is nagyon tehetsz, mert így ezen az oldalon akárhogy is nézzük, senki, de senki nem fogja tudni megmondani neked, h hol lehet a hiba.....ha nem szól a zene, akkor vagy a telóval, vagy a fülessel nem stimmel vmi, de h pontosan mi, azt így látatlanba senki nem fogja tudni megmondani.....úgy hogy keress vmi szervizt, legközelebb pedig NE dobd ki a papírjait annak, amit veszel ;)))

2010. okt. 7. 15:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha tuti bele való a füles(mert 3 féle samsung csatlakozó létezik kb),akkor még meg lehetne próbálni másikkal ha az szól akkor a füles rossz, ha nem a teló.De annak az esélye hogy a teló rossz minimális mert akkor más hiba is mutatkozna!Szerintem próbáld ki másik fülessel!
2010. okt. 7. 18:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Szegény füles, mit fog szólni micimackó :(?
2010. okt. 7. 20:02
 7/9 A kérdező kommentje:
:DDDD
2010. okt. 7. 20:34
 8/9 anonim ***** válasza:

kipróbálni a füles nem tart semeddig, dugd be a gépedbe, aztán meglátod hogy szól e vele!

ENnyi!:D

2010. okt. 8. 17:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Na, nagyokos.. nem jack csatlakozós, hanem ilyen hosszúkás.. Ha te be tudod tudni a gépbe, én nemtudom micsinálok :))
2010. okt. 8. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!