Szándékosan így vannak ezek a dolgok az akkumulátorral, vagy csak balszerencsém volt eddig?
iPhone készüléket használok, jelenleg egy iPhone 13-at, ezelőtt 12 minit használtam 21 decembertol 22 szeptemberig.
Szeptembertol van meg a 13 nekem
Na a helyzet a következő, a 12 mininek is elég jó uzemideje volt a kis akkumulatorhoz kepest, de amint féléves lett mondhatni szintw egyik napról a másikra nagyon is észrevehetően romlott az üzemidő.
Ugyan ez a helyzet most a 13-mal is.
Mind a kettő 100%-os akkumulátorral rendelkezik.
Balszerencse lenne vagy valóban van valami?
Ami működik, elromolhat.
De nem mindenkinek romlik el.
Nem tudjuk hogy a tiéddel miért történt ez.
Honnan vásároltad őket? Használtak?
Fél év után is 100%-ot mutat az akku állapotára?
A Beállítások -› Akkumulátor oldalon nézz körül!
Az appok listájára koppintva ki fogja írni hogy mennyi ideig használtad az appokat és azt is hogy ha valamelyik app a háttérben működött. Ezt meg kell nézni, mert lehet hogy valami beragadt. Nekem a mail szokott a háttérben vacakolni valamit és nagyon durván meríti az akksit.
Emellett az is számít hogy milyen appokat használs és azokat milyen módon. Például az ingyenes, de raklámokat tartalmazó - és általában felületesen fejlesztett - játékok ordenáré módon tudják meríteni az akksit. De a safari is képes csuda dolgokat művelni az akksival ha sok ablaka van nyitva.
Van olyan hogy pár napig gyorsabban merül, aztán helyreáll.
Havonta nem árt kikapcsolni, újraindítani egyszer, hátha jót tesz a rendszernek
"eredeti, hivatalos oldalról"
Pontosan melyikről?
Nem árt figyelembe venni hogy egy akkumulátoros készülék üzemideje alapvetően két dologtól függ:
1. Az akku kapacitása és töltöttsége. (Az előbbi az elhasználódás során csökken).
2. A készülék fogyasztása. Mobiltelefonoknál ez sok mindentől függ (a használat során ez nőhet főleg szükségtelen energiazabáló appok letöltögetése okán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!