Realme szoftverfrissítés mivel jár?
Figyelt kérdés
Pár napja vettem egy Realme telefont, és már kétszer kaptam értesítést arról, hogy elérhető egy új verziója az operációs rendszerének (nem az androidnak, hanem a Realme-snek), de mivel nem nagyon értek hozzá, illetve még szokom a jelenlegi formátumot is, így nem kezdtem bele.
Szeretném megkérdezni, hogy mivel jár a frissítés? Megmaradnak-e az applikációim, bejelentkezve maradok-e a Google fiókomban, stb.?
Illetve ha nem akarom az új verziót telepíteni, akkor hogyan tudom végleg elutasítani az értesítést? (Hogy ne jöjjön elő minden nap)
2023. márc. 21. 18:27
1/2 anonim válasza:
Csak egy sima frissítés, nem veszítesz vele semmit.
2/2 anonim válasza:
Természetesen nem vesznek el az appjaid, meg semmi más sem. Érdemes telepíteni a frissítéseket, mert hibajavításokat, biztonsági javításokat vagy akár új funkciókat is tartalmazhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!