Szerintetek mennyiért lehet eladni?
Szerintetek mennyiért lehet eladni egy iPhone XR típusú telefont? Független, 64gb-os verzió, nagyon megkímélt állapotban van, nem törött, nem is karcos. Az akkumulátor 92%-os. Egyetlen hibája, hogy mivel kijelzőt cseréltettem benne, hiába lett gyárira cserélve, a Face ID elveszett. A kijelzőn üvegfólia van, illetve adok hozzá 3 db tokot ajándékként, továbbá 20W-os gyári Apple C-s gyorstöltőt (töltőfejet és töltőkábelt is), aminek a vételét blokkal tudom igazolni. Mivel ezek nekem feleslegessé váltak, amiért más márkára váltottam. Illetve a telefonhoz is adom a garanciapapírját.
Szerintetek mennyi lenne a reális ára?
"Akkor gondolom ilyen 60 ezer környékén lenne a reális ára. Ugye?"
Nem. Egyszer már cseréltettél kijelzőt valamiért. (törött talán) Igen, írod, hogy most nem törött, de sanszos, hogy már egyszer volt valami probléma.
A javíttatás macera, ráadásul ki tudja mi lett belerakva, hogy nem működik a face id.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!