Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket válasszam? A54 vs...

Melyiket válasszam? A54 vs 12T Pro?

Figyelt kérdés

Új telefont akarok vásárolni, de nem tudom melyiket válasszam...

Samsung A54 vagy Xiaomi 12T pro

8/256 verziós játszik mindkettő esetében, az árban nincs nagy különbség.

Samsung párti vagyok, sok mindent rögzítettem samsung "fiókra" (Health, members, stb)

Samsung mellett szól, hogy megbízhatóbbnak tartom, értéktartóbb, vízálló!

Hátrányok, gyengébb teljesítmény...

gyorstöltés számomra nem fontos, a kamera fontos, de nem minden a megapixel.

Szoktam a telefonon játszani...

Samsung A52 készüléket cserélném le rá.

Melyiket kellene megvennem és miért?

Várom javaslataitok. :)

2023. márc. 17. 15:40
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
53%
Én eleve csak Snapdragon processzorral vennék telefont, sokkal jobb technológia és hosszabb távon is stabilabban viszi a szoftvert, viszont azon kívül sincs teljesen 1 kategóriában a 2 telefon, 12T Pro sokkal jobb!
2023. márc. 17. 17:00
 2/28 A kérdező kommentje:

Én is tudom, hogy jobb a snapdragon proci.

A kettő telefon hasonló árban van, viszont samsung párti vagyok, de a xiaomi az árához képest többet és jobbat ad...

De a samsung appokra meg igényt tartanék, így nem tudom mi volna jó.

2023. márc. 17. 17:09
 3/28 anonim ***** válasza:
53%
Akkor erre mit mondjak? Ha jobb hardver kell, de ragaszkodsz a Samsung appokhoz, akkor vagy Galaxy A52s (gyorsaságban az is nagy előrelépés a sima A52-höz képest), vagy a Xiaomi árához teszel még kb. 30 ezret, és Galaxy Z Flip4, más ötletem nincs! :/
2023. márc. 17. 19:25
 4/28 A kérdező kommentje:

A52-t A52S-re cserélni nem igazán biznisz nekem... Flip-es telefon meg nem kell.

Nem tudom mennyire működhet pl samsung healt xiaomi telefonon..?

2023. márc. 17. 19:28
 5/28 anonim ***** válasza:
53%

"A52-t A52S-re cserélni nem igazán biznisz nekem"

Az A54 teljesítményben kb ugyanazt nyújtja, mint az A52s, úgyhogy arra se "biznisz" cserélni.

Galaxy S20 FE 5G vagy S21 FE esetleg szóba jöhet még.

2023. márc. 18. 01:22
 6/28 A kérdező kommentje:
Azoknak elég gyenge a kamerájuk és azok sem tudnak túl sokkal többet, max vezeték nélküli töltés ami tetszik bennük, régen S7 edge-be is használtam.
2023. márc. 19. 08:43
 7/28 anonim ***** válasza:

Már mitől lenne gyenge a kamerájuk? Pont hogy azokban van rendes kamera (telephoto pl), a - viccnek is rossz - 2 megapixeles macro kamera helyett.

[link]

Te itt látsz valamit, amiben az A54 jobb, mint az S20 FE? Mert én nem.

2023. márc. 19. 09:08
 8/28 A kérdező kommentje:
viszont az s20 fe már 3 éves telefon, ami gond, mert kb újonnan nem igazán kapni illetve szoftver frissítés már csak 1 évig jár hozzá (és még 2 év biztonsági)
2023. márc. 19. 09:13
 9/28 A kérdező kommentje:
amúgy meg 12 megapixeles a főkamera, az viccnek is rossz, s7 edgbe volt annyi utoljára.
2023. márc. 19. 09:14
 10/28 anonim ***** válasza:
75%

Engedd meg, hogy idézzem a kérdésedből ezt a nagyon bölcs gondolatot: "nem minden a megapixel".

12 megapixeles főkamera nem az S7-ben volt utoljára, hanem az S21-ben (mármint Samsung flagship vonalon, mert pl az iPhone 13 Pro Max-ban is annyi van). Azért ezek röhögve körbevernek bármilyen 200 megapixeles Sziamiaút.

2023. márc. 19. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!