Melyiket válasszam? A54 vs 12T Pro?
Új telefont akarok vásárolni, de nem tudom melyiket válasszam...
Samsung A54 vagy Xiaomi 12T pro
8/256 verziós játszik mindkettő esetében, az árban nincs nagy különbség.
Samsung párti vagyok, sok mindent rögzítettem samsung "fiókra" (Health, members, stb)
Samsung mellett szól, hogy megbízhatóbbnak tartom, értéktartóbb, vízálló!
Hátrányok, gyengébb teljesítmény...
gyorstöltés számomra nem fontos, a kamera fontos, de nem minden a megapixel.
Szoktam a telefonon játszani...
Samsung A52 készüléket cserélném le rá.
Melyiket kellene megvennem és miért?
Várom javaslataitok. :)
Én is tudom, hogy jobb a snapdragon proci.
A kettő telefon hasonló árban van, viszont samsung párti vagyok, de a xiaomi az árához képest többet és jobbat ad...
De a samsung appokra meg igényt tartanék, így nem tudom mi volna jó.
A52-t A52S-re cserélni nem igazán biznisz nekem... Flip-es telefon meg nem kell.
Nem tudom mennyire működhet pl samsung healt xiaomi telefonon..?
"A52-t A52S-re cserélni nem igazán biznisz nekem"
Az A54 teljesítményben kb ugyanazt nyújtja, mint az A52s, úgyhogy arra se "biznisz" cserélni.
Galaxy S20 FE 5G vagy S21 FE esetleg szóba jöhet még.
Már mitől lenne gyenge a kamerájuk? Pont hogy azokban van rendes kamera (telephoto pl), a - viccnek is rossz - 2 megapixeles macro kamera helyett.
Te itt látsz valamit, amiben az A54 jobb, mint az S20 FE? Mert én nem.
Engedd meg, hogy idézzem a kérdésedből ezt a nagyon bölcs gondolatot: "nem minden a megapixel".
12 megapixeles főkamera nem az S7-ben volt utoljára, hanem az S21-ben (mármint Samsung flagship vonalon, mert pl az iPhone 13 Pro Max-ban is annyi van). Azért ezek röhögve körbevernek bármilyen 200 megapixeles Sziamiaút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!