Hány èvet bírnak mostanában az okostelefonok ?
Figyelt kérdés
Nekem van egy règi huaweim . Nèha szoktam használni azt is . 6 èves de tökéletesen működik.2023. márc. 15. 12:59
11/12 anonim válasza:
6 éves a Huawei telefonom és tökéletesen működik. Előtte 6 évig Samsung Galaxy S2 volt. Annak sem volt a gyorsan merülő elemen kívül semmi más baja, amikor váltottam.
12/12 anonim válasza:
7-es:
Csak szólok hogy okostelefonokról szólt a kérdés. Mielőtt okoskodsz nézz utána mi az hogy okos telefon. A Nokia 7650-nek Symbian oprendszere van. Bár akkor még meg sem születtél kb. De ide vehetjük a Nokia 9000 sorozatot is mint okos telefon. 90 évek vége fele kb. Már wav ban szólt rajtuk bármilyen csengőhang. Szóval kösszke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!