Céges telószám leválasztása?
Évek óta közös céges telefonom van a testvéremmel. A számot vinném tovább, de mint magánemberként mert kiváltam a cégből.
Lehetséges ilyen?
Pl xy bt. telefonszáma holnaptól kis pistáé. Számlázási cím kis pista xy település ilyenolyan utca 1.
Pont hétfőn csináltam ilyet, céges flottából kilépés számhordozással.
Csak személyesen lehet intézni (Telekomnál legalábbis) és a feltételek amit a #2 írt.
#4-5 szerinted. Szerintem meg leírtam a #3 válaszomban, hogy 1 napja csináltam ilyet.
A cég tulajdonosának meg sem kell jelennie. Van meghatalmazás (formanyomtatványt ki kell tölteni a tulajdonosnak) meg kell egy 2. irat amit a cég intéz valami hitelesített közjegyzői történet, azt nem tudom pontosan mi.
Ezzel a két papírral besétáltam az Etele Pláza Telekom boltba, és 10 perc múlva már a céges szám a sajátomé volt.
#6: tehát "kell egy 2. irat amit a cég intéz" (téged idézlek), ergo az van, amit leírtam, miszerint "ehhez a cég is kell".
De belátom, hogy nincs igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!