Milyen a Nokia mint androidos okostelefon?
Igazából Nokia 7 Plus óta én nem igazán bíznék meg bennük semmilyen téren.
Aki nem hiszi nézzen bele a telefon topikjába, púpos akksik, rossz szoftver(akad annak ellenére hogy vanília android van rajta), a support elmaradt az elvárttól.
Ha Stock Android kell akkor csak Moto jöhet szóba.
Amúgy meg próbálkozz meg az IOS-szel, nem fogsz csalódni. Pont azért jó mert nincs minden vacak telepítve rajta.
4-es vagyok, Moto-ról annyit hogy csak Alzáról mert ők külföldön korrekten szervizelik ha kell. Nem reklám, hazai szervízháttér nem valami jó.
Illetve hogy a G széria minimum, elég borsós áron mennek de megérik mert nagyon megbízhatóak és jó szoftveresen.(mivel a Oneplus kiszállt belőle azt lehet mondani a Pixel mellett ők az egyetlenek akik alternatívák maradtak)
Nekem volt Motorola telefonom nagyon jó volt csak le ejtetem és tönkre ment de a gyerekeimnek mind Motorola van G szeriábol szervizbe még egyik sem ment és mivel Stock Android van rajta így elég gyorsak is és van rajta jegyzet füzet is mivel minden alap androidos alkalmazás gyárilag rajta van .
Nekem Most Nokia X10 van szintén Stock Android.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!