Ujjlenyomat-leolvasó miért működik ennyire megbízhatatlanul?
Kb. 3,5 éves telefon. Kezdetben nem volt ilyen probléma, egy idő után jött elő. Ha alaposan letörlöm ruhával, zsebkendővel, akkor egy-két alkalommal megint jó.
Érdekes: banki tranzakció hitelesítése is ezzel történik, annál mindig elsőre elfogadja.
Már beállítottam új ujjlenyomatot, hátha az ujjam változott meg, de úgy néz ki, ennek semmi hatása.
Milyen készülék?
Nekem két éve tökéletesen működik, kijelzőbe épített fajta
Nincs 90%+😁, de valóban összefügg a zsírral és izzadsággal.
Nemrég beállítottam újra az ujjlenyomatmintákat, azóta pedig sokkal jobban működik!
Ja és lehet, hogy a banki rendszer egy megint teljesen más ujjnyomot használ, ezért is lehet, hogy az jól működött végig. (Már nem emlékszem, a banki app kért-e külön ujjmintát, vagy átvette az oprendszerét.)
Biztos összefügg, csak pozitíve vagy negatíve? Belém zsíros kenyőcsöt masszírtak az okmányirodán, hogy le tudják venni az ujjlenyomatomat.
Azzal is csak nehezen sikerült, a munkahelyemen én voltam az egyetlen, akinek jelszava volt, nem pedig ujjlenyomatos beengedője a szisztémbe. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!