250 000 Forintig milyen androidos telefonot ajánlanátok?
Valamit használtam 100e-ért, a maradékon meg állampapírt veszel az Államkincstárnál nyitott ingyenes számládon.
Ugyanis nem kell koppanásig elkölteni a pénzedet feleslegesen, ha éppen van valamennyi.
Samsung Galaxy S20, S21, S22
Samsung Galaxy Z Flip3
Samsung Galaxy A73
Xiaomi 12
Xiaomi 12T Pro
Xiaomi Poco F4 GT
Realme GT2 Pro
Honor 70
Nothing Phone (1)
Ennyiért szerintem ezek a legjobbak!
Kedves 2-es!
Neked mi közöd van hozzá kinek mennyi pénze van és hova rakja azt?
Kérdeztek egy egymondatos kérdést te meg osztod az észt az állampapírral. Ez a legnagyobb gond veletek itt a gyakorin. Aludj fiam.
Kérdésre válaszolva:
Nekem xiaomi 12t pro van, ajánlani tudom..bár sokan azt mondják ár érték arányban nem a legjobbra sikerült. Szerintem teljesen jó!
A felsorolt telefonok fölöttem is szuperek, ár érték arányban.
Nézegess róluk videót youtubeon, fogd a kezedbe és dönts te.
Én is így tettem.
Mondjuk a mai kínálatot tekintve én is vagy középkategóriában gondolkodnék, vagy összegyűjteném a pénzt egy felsőkategóriás telefonra. Xiaomi-k árazása is szépen elszállt, esetleg még a Realme van, mint lehetőség.
A kettő között árban ott van például az S21FE, de elég kérdéses az ár/érték aránya, arról nem is beszélve, hogy egy elég szépen melegedő procija van. Ott van mondjuk még a Xiaomi 12T, talán még az jöhet szóba ennyiért. Jönnek ki az új generációk, érdemes azt megvárni, az új Snapdragon 8 Gen 2 proci elég jól sikerült.
Vedd meg ha neked megfelel.
Én játékra és fotózásra használom.
Teljesen megfelel az igényeimnek.
Folyamatosan dobálják az új telokat a piacra, ennyi erővel várhatsz folyamatosan.
#3-as vagyok. Nekem például a jelenlegi piacról ártól függetlenül a Samsung Galaxy A52s 5G az abszolút tökéletes telefon, én mindenképp ilyet fogok venni - erős hardver, sok funkció, és jó ár-érték arány! De ha Neked bő 100 ezerrel nagyobb kereted van rá, akkor nem akartam egy teljesen középkategóriás telefonnal “kiszúrni a szemed” ! És bár régebbi, de még mindig jobb, mint az A53 5G !
És igaza van a #9-esnek, ennyi erővel akármeddig várhatnál, mert mindig jönnek folyamatosan olyan telefonok, amik valamiben esetleg kiemelkedően jobbak a mindenkori aktuális piaci modelleknél!
#6-os, S21 FE - Snapdragon 888 jelentősen melegszik? Pedig a legfejlettebb technológiájú mobilprocesszorgyártó a Snapdragon, így ez meglep! Anno 8-9 éve a Snapdragon 810 mondjuk hírhedt volt a melegedéséről, de az amúgyis egy összecsapott konstrukció volt, viszont se előtte, se utána nem volt ez jellemző a Snapikra! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!