Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 250 000 Forintig milyen...

250 000 Forintig milyen androidos telefonot ajánlanátok?

Figyelt kérdés

2023. márc. 8. 22:57
1 2
 1/11 anonim válasza:
56%
Samsung Galaxy A535G
2023. márc. 8. 22:59
 2/11 anonim ***** válasza:
26%

Valamit használtam 100e-ért, a maradékon meg állampapírt veszel az Államkincstárnál nyitott ingyenes számládon.

Ugyanis nem kell koppanásig elkölteni a pénzedet feleslegesen, ha éppen van valamennyi.

2023. márc. 8. 23:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Samsung Galaxy S20, S21, S22

Samsung Galaxy Z Flip3

Samsung Galaxy A73

Xiaomi 12

Xiaomi 12T Pro

Xiaomi Poco F4 GT

Realme GT2 Pro

Honor 70

Nothing Phone (1)

Ennyiért szerintem ezek a legjobbak!

2023. márc. 9. 00:10
 4/11 anonim ***** válasza:
58%

Kedves 2-es!

Neked mi közöd van hozzá kinek mennyi pénze van és hova rakja azt?

Kérdeztek egy egymondatos kérdést te meg osztod az észt az állampapírral. Ez a legnagyobb gond veletek itt a gyakorin. Aludj fiam.

Kérdésre válaszolva:

Nekem xiaomi 12t pro van, ajánlani tudom..bár sokan azt mondják ár érték arányban nem a legjobbra sikerült. Szerintem teljesen jó!

A felsorolt telefonok fölöttem is szuperek, ár érték arányban.

Nézegess róluk videót youtubeon, fogd a kezedbe és dönts te.

Én is így tettem.

2023. márc. 9. 01:41
 5/11 anonim ***** válasza:
37%
Olyat, ami rendelkezik dilidoki applikációval;)
2023. márc. 9. 08:44
 6/11 anonim ***** válasza:

Mondjuk a mai kínálatot tekintve én is vagy középkategóriában gondolkodnék, vagy összegyűjteném a pénzt egy felsőkategóriás telefonra. Xiaomi-k árazása is szépen elszállt, esetleg még a Realme van, mint lehetőség.

A kettő között árban ott van például az S21FE, de elég kérdéses az ár/érték aránya, arról nem is beszélve, hogy egy elég szépen melegedő procija van. Ott van mondjuk még a Xiaomi 12T, talán még az jöhet szóba ennyiért. Jönnek ki az új generációk, érdemes azt megvárni, az új Snapdragon 8 Gen 2 proci elég jól sikerült.

2023. márc. 9. 15:03
 7/11 A kérdező kommentje:
Szerintetek megvárjam még a Xiaomi 13 lemegy 250 ezerre? Vagy megvegyem a Xiaomi 12T Pro-t?
2023. márc. 10. 01:19
 8/11 A kérdező kommentje:
250 ezer környékén már kapok egy Xiaomi 12T Pro-t 12GB-rammal.
2023. márc. 10. 01:40
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Vedd meg ha neked megfelel.

Én játékra és fotózásra használom.

Teljesen megfelel az igényeimnek.

Folyamatosan dobálják az új telokat a piacra, ennyi erővel várhatsz folyamatosan.

2023. márc. 10. 06:36
 10/11 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok. Nekem például a jelenlegi piacról ártól függetlenül a Samsung Galaxy A52s 5G az abszolút tökéletes telefon, én mindenképp ilyet fogok venni - erős hardver, sok funkció, és jó ár-érték arány! De ha Neked bő 100 ezerrel nagyobb kereted van rá, akkor nem akartam egy teljesen középkategóriás telefonnal “kiszúrni a szemed” ! És bár régebbi, de még mindig jobb, mint az A53 5G !

És igaza van a #9-esnek, ennyi erővel akármeddig várhatnál, mert mindig jönnek folyamatosan olyan telefonok, amik valamiben esetleg kiemelkedően jobbak a mindenkori aktuális piaci modelleknél!

#6-os, S21 FE - Snapdragon 888 jelentősen melegszik? Pedig a legfejlettebb technológiájú mobilprocesszorgyártó a Snapdragon, így ez meglep! Anno 8-9 éve a Snapdragon 810 mondjuk hírhedt volt a melegedéséről, de az amúgyis egy összecsapott konstrukció volt, viszont se előtte, se utána nem volt ez jellemző a Snapikra! :/

2023. márc. 10. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!