Miért nem adnak az iPhone mellé töltő fejet?
Régi iPhone SE-ről váltanék iPhone 14 Pro-ra, és meglepődve látom, hogy nem adnak mellé töltőfejet :D
Elég magas ára van a telefonnak alapból is a többi márkahoz viszonyítva, a töltőfej már nem fért bele az árba? :D
És mit csinálsz a 2 kábellel?
Nekem van egy bazi nagy dobozom tele kábelekkel. Szerintnem ki tudnék belőle bányászni 10 kg rezet.
Minden készülékhez adnak ilyen-olyan kábelt, dobom be a dobozba bontatlanul. Nettó környezetszennyezés a legyártásuk, szállításuk. Én meg nem tudok mit csinálni vele.
Adapterek dettó. Van vagy 10 db USB-s adapterem. Rohadtul nem hiányzott a telefon dobozából.
De ha nincs adaptered akkor is mi a probléma, nem értem... veszel egy normális jobb adaptert ami mondjuk 8-10k forint. Ezzel nem csak a mostani telefonod, meg az összes többi tölthető kütyüdet tudod tölteni, de a következő, meg az következő-következő, meg a következő-következő-következő-... telefonodat, kütyüjeidet is tudod tölteni. Nem kell eldobni az adaptert csak azért, mert telefont váltasz!
Nekem van 15 éves USB adapterem és működik, töltök vele mindent amit csak lehet.
13... igen, most az USB-A-ról és az USB-C-re váltás miatt vannak olyan problémák, hogy nem jó az új kábel egy régi töltőhöz. De ne hegyezzétek ezt ki az iPhonera, a samsungnál sem adnak már töltőt és gyakorlatilag a legolcsóbb telefonoknál ahol USB-C-s kábelt adnak meg tudod szívni ha nincs mondjuk a számítógépeden még USB-C.
Sok év kell ahhoz hogy minden régi USB-A-s töltő, csatlakozó, kábel eltűnjön és csak a C maradjon.
Azért pedig szintén ne a gyártó legyen már a hülye, hogy a felhasználó nem tudja hogy nincs a csomagban töltő!
Aki egy ilyen értékő dolgot vásárol az minimum 3-4-5 oldalon utánanéz és mindenhol, minden tesztben, videóban, írják, mondják hogy nincs töltő és a gyártó honlapján is az adatok között ott szerepel hogy mi van a csomagban.
Szóval aki így vesz 600ezer forintos telefont hogy meglepődik azon mit kap és mit nem, az vessen magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!