Hogy hogy tudok telefonálni, ha csak 3 Ft van a kártyámon?
Figyelt kérdés
A hónapban kaptam új telefont, frissen vásároltat a T-mobiletól. Anyuék az öcséméknek is vettek. Rajtam 3 forint van, egyik öcsémén meg 25... Mégis, én tudok telefonálni, pedig ahogy néztem, semmilyen kedvezmény nincs bekapcsolva rajta. Anya se tud hívni, rajta sincs pénz. Én viszont teszteltem, s kiderült, hogy házon kívülre is működik, mert egyik osztálytársamat is sikerült felhívnom. Eddig csak tegnap és ma csörögtem, de még mindig nem értem, hogy lehetséges...Talán később számlázzák le? Vagy kedvezményem van? MEg tudnátok mondani?2008. dec. 28. 12:06
1/3 anonim válasza:
A T-Mobile adott olyan kártyákat ki, amin hat hónapig (vagy egy évig) havi 10 perc beszélgetés van. Ez az egyenleg "mellett" jelentkezik, tehát nem forintosítva kapod meg, hanem az egyenleged mellé. Vagyis hiába nulla forint a kártyád, ha van ebből a beszélgetésből, akkor tudsz hívni bárhova.
De ha lekérsz egy egyenleget a *103# gombbal ott látszik, hogy van-e ilyen ingyenbeszélgetésed, és abból még mennyi van vissza.
2/3 anonim válasza:
a *103# -tel nem lehet lekérni az egyenleget.
az a *102# ezzel lehet.
3/3 A kérdező kommentje:
Ilyesmiről hallottam, de mit kiderült, megoldódott a problémám!
Az én telefonom azok közé tartozik, akikhez 3000 Percet nyomtak hozzá, úgyhgoy jól jártam, már csak azt remélem, hogy le tudom beszélni :)
2008. dec. 28. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!