Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefont újra telepítettem,dea...

Telefont újra telepítettem,dea név jegyeket nemtudom vissza állítani erre van/létezik valami megoldás?

Figyelt kérdés
Egy munkatársam kért meg rá,hogy telepítsem újra neki(65 éves nem ért hozzá) Van google fiokja direkt át állítottam hogy a névjegyek ott legyenek ne veszennek el,kész lett a telefon,de hiába jelentkeztünk be,névjegyek sehol,erre lehet valami program féle? Vagy ez felejtős és vissza kell szereznie egyesével?
2023. márc. 5. 08:56
 1/9 anonim ***** válasza:

És a google fiókba fel is szinkronizálódtak a névjegyek? Hagytál a telefonnak elég időt, hogy feltöltse őket?

Jelentkezz be számítógépen a google fiókba és nézd meg ott vannak-e a névjegyek.

[link]

Ha nincsenek, akkor nincsenek sehol.

2023. márc. 5. 09:02
 2/9 anonim ***** válasza:

Kell nyomni egy névjegyszinkronizálást, mert magától nem biztos, hogy letölti.

Viszont ha gyári visszaállítás előtt nem töltötted fel a névjegyeket, akkor gond van. Be kell lépni neten a google fiókba, és megnézni ott megvannak-e?

2023. márc. 5. 09:04
 3/9 A kérdező kommentje:

1 hete mikor volt nálunk,akkor elvileg én úgy emlékszem megcsináltam ezt.

És most pénteken este csináltam neki a telefont,ma megyek vissza hozzá,és egyszerűen nemtudom.Bevallom arra emlékszem,hogy rá mentem google fiókra át kapcsoltama telefonba,de maga a szinkronizálásra rá mentem-e...na ez most jó kérdés. Olvasgattam neten,hogy elvileg van valami samsung program ami vissza tudja.

2023. márc. 5. 09:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem valamit a google is kavart, mert most nézem a fiókomat, és egy darab telefonszámos névjegy sincs benne, pedig volt, és csak olyan opciót látok, hogy CSV vagy vCardból lehetne importálni. Próbáltam telefonon a számok áthelyezését, de csak pár újat töltött volna fel, de akkor se jelent meg semmi a profilom alatt
2023. márc. 5. 09:20
 5/9 A kérdező kommentje:

:( :(. Fene tudja akkor,beléptem én is most magamhoz gépről,de nem látom én sem ott.

Letöltöttem egy programot Data Recovery valami,hát,kiderül 1 óra múlva sikerül-e. Azt írja rejtett fájlként ilyenkor még meg vannak a nevek,üzenetek stb.

2023. márc. 5. 09:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Legyen szerencséd! Most én is meglepődtem, hogy semmi sincs a google fiókomban, pedig tudom, hogy korábban megvoltak a telefonszámok ott is. Bár ha jól emlékszem, akkor tavaly mikor ezt a telefont vettem, akkor a memóriakártyára mentett CSV fileból töltöttem vissza a névjegyeket, és most a google is csak ezt az opciót ajálja fel az oldalon, hogy adjam meg neki a file-t. Úgy működött is a telefonszámok feltöltése.
2023. márc. 5. 09:52
 7/9 A kérdező kommentje:

na de a másik gond még,volt neki egy régi gmail címe arra mennek a munkahelyi dolgok,meg valószínű facebookja is azon lehetett az ujabb.

Valaki csinált neki új emailt,de minek...

Régi email címe megvan de új jelszót nemtudok kérni rá...ezt hogy tudom megoldani? Nincs hozzá rendelve alternatív mód

2023. márc. 5. 12:03
 8/9 anonim ***** válasza:

"a memóriakártyára mentett CSV fileból töltöttem vissza a névjegyeket"

inkább a kártyára menteni és a PC-re , több helyre,

a Smart Switch applikációval

pedig, mindent lehet menteni.

2023. márc. 5. 16:56
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 Az a bibi, hogy nekem megvolt a google fiókomban is, de meglepődve tapasztaltam, hogy most üres, illetve a telefonon se találok már olyan opciót, hogy az egész telefonkönyvet másolja fel, viszont ami fenn van azt meg látja. Régen nem kellett azzal szórakozni, hogy lementem a telefonkönyvet CSV fileba, majd azt töltögetem fel a google fiókomba, hanem egy szinkronizálással egyből felment minden.
2023. márc. 5. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!