Mi a baj az iPhone-om akkumlátorával?
Figyelt kérdés
2 hete vettem egy iPhone 13 mini-t 94%-os akkumlátorral, viszont azalatt a 2 hét alatt 3%-ot romlott az állapota, pedig oda figyeltem a töltésre, hogy ne merítsem teljesen le, se teljesen fel, de az akksi így is folyamatosan gyorsan romlik. Töltője az teljesen gyári, a kábelben nem vagyok biztos hogy az lenne, de nem hiszem hogy egy kábel miatt romlana ennyit az akksi.2023. márc. 4. 21:37
1/8 anonim válasza:
Az akku % csak egy kalkulált adat, akár felfelé is változhat. Ha az akksi bírja a használatot, addig nem kell cserélni, ameddig nem zavaróan gyosan merül. Nekem 81%-os az Xs Max-om, elég minden nap este tölteni.
3/8 A kérdező kommentje:
Hiphone gsm-ből lett véve, direkt elmentem érte Győrbe mert nem igazán szeretek olyan dolgot venni ami nem új és nem szerettem volna ha átvágnának, de az ára megfogott.
2023. márc. 4. 22:11
4/8 anonim válasza:
Ha olcsó volt, akkor nem gáz, de még van idő bőven gyűjteni az újra.
5/8 anonim válasza:
Nekem 100%-on állt kb 5 hónapot, majd egyszer leesett 97-re, aztán kb 3 hónapja még mindig 97%-on van, tehát merem feltételezni, hogy nem mutat pontos adatot, és ha frissül, akkor nem feltétlen egyesével fog. Ezt vedd tájékoztató jellegű adatnak, és nem, nem baj, ha 3%-ot esett.
6/8 anonim válasza:
"Hiphone gsm-ből"
"de az ára megfogott"
Aha... Vagyis valami olya használt telefon vettél amiről senki sem tudja az előéletét. Nem tudjuk milyen akksi lehet benne. Valószinüleg már nem gyári. Vagy ha gyári, akkor már régen legatyásodott az előző tulajdoknál, csak kiütötték belőle a 80%-ot.
Ha adtak rá valami garit, akkor vidd vissza!
Ha nincs gari, akkor fogadd el hogy átvertek. Cseréltesd ki az akksi egy _hivaralos_ szervizben és akkor olyan lesz mint az új.
7/8 anonim válasza:
"Mi a baj az iPhone-om akkumlátorával?"
Semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!