Sonyericsson c901 greenhearth elmegy a hang csak úgy magától de vajon miért?
Figyelt kérdés
Van egy kb 5 hónapos c901em vadi újan lett véve üzletből,mostanában azt tapasztalom hogy gondol egyet és elmegy rajta minden hang megnémul a teló,sem rezgés semmi,ha hívok nem berreg a hívás csak hang nélkül megy minden,zenét sem tudok lejátszani olyankor mehet a restart,ezt mi okozhatja? most frissítettem rajta seus-al szoftvert és megint ezt csinálja,azthittem szoftverhibás,de ezekszerint nem... mért lehet ez? nagyon idegesít mikor reggel kelnék fel a csörgésre 6kor de 9kor veszem észre hogy csörgött a teló csak épp nem volt semmi hang:(2010. okt. 6. 05:22
1/1 anonim válasza:
lehet kontakt hiba vagy pedig, hogy vannak üzemmódok pl néma, általános, utcai stb, lehet, ott kell beállítani valamit (láttam olyan telót aminél be lehetett állítani azt, hogy ne minden hívást fogadjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!