Mobilszolgáltatói lefedettsègi tèrkèpen mit jelent az hogy kültèri meg beltèri lefedettsèg?
Figyelt kérdés
Új telefont szeretnèk venni ezèrt megnèztem a Vodafone lefedettsègi tèrkèpèt hogy egyáltalán èrdemes lenne-e többet fizetni egy 5G kèpes telefonèrt. Mikor rákerestem a lakhelyemre látom hogy kèt színnel jelölik a kültèri meg a beltèri lefedettsèget. A beltèri piros színnel, a kültèri narancs. De az egèsz falunk pirosban úszik. Most ez azt jelenti hogy ha kimegyek a házból elmegy az 5g jel ès visszavált 4g-re?2023. márc. 2. 14:12
11/13 anonim válasza:
1-es válaszíró: A [link] a piros színnel jelölt beltérin, a sárga pedig kültéren. A beltéren értendő: például lakáson belül, vagy szobában. Kültéren vagy kültéri: például utcán. Vodafone 5G hálózata például Budapesten, azon belül is a Pesti oldalon a legjobb, mert piros színnel jelöli.
12/13 anonim válasza:
Köszönöm a kioktatást és a lepontozást kedves utolsó, de már megfejtettük, hogy mit jelent. Nem azt, amit te írtál (bár arra gondoltunk először mi is).
13/13 anonim válasza:
Beltéri ott olyan erős a jel, hogy ELVILEG épületen belül is lennie kéne, kültéri színnél pedig csak az épületen kívül biztosított, épületen belül nem biztos.
Ami pedig a gyakorlat nekem piros szín van (4G-ben 5G itt még nincs), én vályogházban lakom 80 cm vastag fal, szobámban mobilnetezni nem tudok, néha még telefonálni se.
folyosó annó bővítve lett, az 25 cm vastag tégla ott már működik a mobilnet is.
Ezen kivül a pontos lefedettséget befolyásolja a időjárás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!