Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért csatlakozik le random a...

Miért csatlakozik le random a telóm a wifi-ről?

Figyelt kérdés
Adott egy 2 hónapos Galaxy A13 amin eddig ezt nem tapasztaltam csak az utóbbi pár napban. Ha a le csatlakozás után ugyanúgy fel csatlakozók akkor egy jó ideig megint rendesen működik de egy idő után vagy rejt csatlakozik random A wifiről vagy pedig a wifi jel mellett egy felkiáltójel van
2023. márc. 1. 09:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem elég erős/stabil a wifi jel.
2023. márc. 1. 09:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem a teló hibája lesz, hanem a wifi routeré.
2023. márc. 1. 09:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnos mindkét oldal lehet nyűgös, saját tapasztalat. A50-essel itthon folyton leszakadt az UPC agyondícsért fehér boxáról, vettem saját gigabites routert, azzal nem volt gond, de pl munkahelyen szintén gyakran megszakadt. Pár hónapja meg lecseréltem egy A52-esre, azzal bent sincs gond.
2023. márc. 1. 10:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Elsősorban router hibára gondolnék! Nálam úgy van net hogy van egy fő épület onnan jön egy routerrel a netszórás de mivel innen tőlem telefonnal nemigen látom a jelet igy vettem egy szoró/vevős routert azzal rácsatlakozok a szoró routerre és megosztom vagy úgy mondják még hogy felerősitem a jelet igy nálam is van wifi! De sokszor van nálam is hogy kiirja a telefon hogy nincs internetkspcsolat vagy nem akar néha rácsatlakozni! Routerban ilyenkor csatornát szoktam állitani mert van pár router erre a környékbe és lehet valamelyik ugyamezen a csatornán van és zavarja a routeremet! Nézd meg mondjuk aldiba a netet hogy ott jó e! Ott asszem ingyenes! Vagy valami nyilt wifit probálgasd hogy csatlakozik e van e net rajta! Asszem pennybe is van ingyen wifi meg egy csomó helyen kitudod probálni hogy a telefonnal van e baj!
2023. márc. 1. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!