Samsung One UI rendszer miért ennyire gyenge?
El se akarom hinni, hogy megvettem az S22-t, és konkrétan látok mini laggokat animációknál, illetve tiktok mrg insta videókon is látok videón szaggatozásokat, és ami kiborít, hogy a twitter, reddit, onefootball, 9gag appoknál ha görgetek lefele, full szaggatozva megy. Legviccesebb, hogy Disney+-t lekicsinyített ablakon néztem, közben messengereztem, és ott is eszméletlen laggokst vettem észre. Az a vicc, hogy az előző Xiaomi telefonom sokkal gördülékenyebben ment 120hz-en, és semmi panaszom nem volt, azt meg végképp rüheltem pedig a Xiaomi rendszerét, de az nem szaggatozott, erre egy zászlóshajú telefonom meg szaggadt, és erre ment rá 3kiló...
Ez hogy lehetséges? Régen a Samsung Experience OS még barátságos volt, de ez vmi szánalom. Olvastam hogy a 4.1 frissítés is siralmas volt, de a mostani 5.1 se jobb, sőt bugosabb, pl. A lock screenen az óra mindig defaultba állítja a méretét, közben direkt nagyítottam. Egyszerűen hihetetlen hogy egy ilyen nagystátuszú multiscég ilyen os-t dobjon piacra.
hát nem tom én pixel 6-ot vettem, abban is exynos van gyakorlatilag, nem volt 3 kiló, aztán mégsem akadozik.
Mondjuk nem is úgy néz ki mintha ovodások rajzolták volna a felhasználói felületet (sajnos ez sok embernél elvárás egy telefonnal szemben)
meg mondjuk én nem is telepitek fel minden limlom weboldal nézegetéséhez külön appot, ha megy a böngészőből is...windowson sem telepitesz appot, pedig ott is van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!