Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung s23 ultrával érdemes...

Samsung s23 ultrával érdemes lenne újrakezdeni a fotózást?

Figyelt kérdés
Sose volt pénzem jobb kamerára, anno még tizenévesen vettem egy 720p re képes Nikont, akkor még a 720 az HD volt mindenhol, de gondolom annak már oda verne ez a telefon? Csak anno abbahagytam mert elveszett az összes képem, a fotózáshoz amúgy nem értek, csak hobbiból fotóztam mindent akkor is és próbáltam minél élesebb képeket készíteni. Most itt a sorozat kép miatt mozgásba lévő dolgokra is gondoltam.
2023. febr. 27. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
A méretkülönbségek miatt egy telefon még jó ideig nem lesz képes arra, amire egy profi DSLR és egy optika. Az ultrának az egyik legjobb a kamerája, hobbifotózásra tökéletes, akár még azt is el tudom képzelni, hogy valamilyen rafinált módon pénzt lehessen vele keresni, de csodás nem kell tőle várni. Arra való, amire kitalálták, és arra nagyon: mindig nálad van, hogy megörökíts egy pillanatot.
2023. febr. 27. 13:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindenképp érdemes nekiállni, mert a Samsung Ultráknak amellett hogy 4 ülönböző látószöget tud a kamerája optikailag, az egyik legjobb képfeldolgozó rendszere van, és amellett az utómunkához már a gyári "galéria" szoftverében is nagyon jól finomhangolhatóak az elkészült képek. Nem beszélve a RAW fotók + Lightroom Ha egyenként nézzük az összetevőket, biztos mindegyik összetevőjét nézve külön - külön találni jobbat a piacon, de az összképet tekintve megéri.
2023. febr. 27. 14:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Én iPhone 14 pro-val kísérletezek, a RAW+lightroom kombóval elég képeket össze lehet hozni. Talán a Samsung kamerája egy nagyon picit bizonyos esetekben jobb, bár annyival drágább is.
2023. febr. 27. 14:50
 4/4 anonim ***** válasza:
55%

Samsung s23-al telefonálni meg frászbukozni tudsz

Fotózáshoz vegyél fényképezőgépet

Vagy ha veszel pl egy a53-at még fog maradni némi apród egy Eos-ra vagy Sony alpha-ra

2023. febr. 28. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!