Vodafone: My Vodafone-on előfizetésesről feltöltőkártyás díjcsomag-váltás?
My Vodafone-on belül át tudom állítani az előfizetéses díjcsomagot valamelyik feltöltőkártyásra?
Határozatlan idejű a szerződésem, tehát nincs hűségidő.
Hülyeséget írnak itt. 1270-et kell felhívni és elintézik a váltást.
Nem kell üzletbe menni mert ott ezt nem végzik el.
Nem kell számot hordozni.
Nem kell sim csere sem oda sem vissza váltáskor.
Telódban kell a hozzáférési pontot módosítani (ha nem fut át automatikusan) mert a feltöltős más apn-t használ, ennyi.
Köszi a választ.
"Telódban kell a hozzáférési pontot módosítani (ha nem fut át automatikusan) mert a feltöltős más apn-t használ, ennyi."
Ennek mi az oka, hogy feltöltős esetén más?
Egyébként meglepődtem azon amit írtál, hogy üzletben személyesen nem csinálnák meg (még nem volt lehetőségem utánajárni személyesen).
Nem tudom mi a pontos oka h üzlet nem csinálja, de mivel technikailag szerződésbontásnak minősül, az ügyfélmegtartó csoport kezeli. Ők pedig telefonon érhetők el.
A hozzáférési pontos dolog pedig megint egy technikai részlet, más szolgáltatónál is meg van különböztetve a feltöltős és előfizus, de hogy miért azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!