A Sony ugyan azt csinálja a konzol piacon mint az Apple a mobilpiacon?
Figyelt kérdés
2023. febr. 22. 18:30
2/12 anonim válasza:
Mármint? Mind a kettő tök jó. Igaz, nem az én stílusom egyik sem, telefonból android párti vagyok, konzolból meg microsoft párti. De használtam már IPhone-t is, és PS4-et is, csak egyik sem nekem való.
3/12 A kérdező kommentje:
Hogy mindenki szinte iPhone-t meg Playstation-t vesz
2023. febr. 22. 19:21
4/12 anonim válasza:
Mindkét termék a prémium termékek közé tartozik a maga kategóriájában.
5/12 A kérdező kommentje:
Vagy ez már úgy megy a mai világban, hogy amit a legtöbben vesznek az a jó?
2023. febr. 22. 19:26
6/12 A kérdező kommentje:
Mert pl. a Microsoft fényévekkel nagyobb cég, mint a Sony és szerintem jobban is értenek az ilyen dolgokhoz
2023. febr. 22. 19:27
7/12 anonim válasza:
Én mondjuk most vettem egy Switchet, telóból meg Samsungom van.
8/12 anonim válasza:
Teljesen téves alapfeltételezés. Bár mindkét cég örülne, ha letarolná a piacot, azért ettől még messze vannak.
10/12 anonim válasza:
Az hogy next gen konzolból ps vagy xbox, az teljesen egyéni preferencia. Amelyik szolgáltatásai és exkluzív játékai tetszenek, azt veszed. Ennyire egyszerű. Nem mindenkinek ps-e van és nem is iphone-ja. Ha nézel mindkettőről egy-egy piaci share statisztikát, látni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!