Sokkal jobb lesz egy samsung galaxy a53 a jelenlegi xiaomi
redmi note 10-emnél?
Figyelt kérdés
A redmi note tönkrement, úgyhogy úgy néz ki cserélni kell.
a xiaomiban sok kompatibilitási problémát érzékeltem például a google asszisztensnél, tárhely bővítés során, illetve sok értelmezhetetlen folyamatot futtatott amelyek szerintem lassították a telefont.
De nem tudom lényegi különbség lesz-e a két készülék között, én alapvetően a vízállóság miatt választanám a samsungot.
A Samsung mérföldekkel jobb a Xiaominál közép és felsőkategóriában. Az alsó szegmensben nem éri meg a Samsung mert más márkánál többet kapsz azért a pénzért hardveresen. Ha kevés pénzem lenne akkor Motorolát vagy Xiaomit vennék, de a drágább ársávokban már mindenben szétalázza a Samsung a Xiaomit. Bőven megéri az árkülönbözet. Amióta Samsungom van (S20 FE Snapdragon), soha semmi problémám nem volt vele, míg a Xiaomival folyton csak szívtam. Az új Samsungokra eleve 4+1 év szoftveres támogatás van a xiaomival ellentétben.
2023. febr. 21. 20:07
13/20 anonim válasza:
11. Nem hiszem hogy a kérdező felsőkategóriás telefont keresne. És hát az Apple tudtommal csak a felső ársávban van jelen. (Kivéve a trágya SE-k)
2023. febr. 21. 20:09
14/20 A kérdező kommentje:
Leírtam mit keresek.
a53, a vízállósága és az amoled miatt.
Másrészt mert talán megbízhatóbb a samsung szoftveresen.
2023. febr. 21. 20:37
15/20 anonim válasza:
14. A Samsung sokkal megbízhatóbb.
2023. febr. 21. 20:45
16/20 A kérdező kommentje:
Azt fogom megvenni, csak az ára nem tetszik igazán. Rengeteg pénzbe kerül és igazából semmi extrát nem nyújt az alapok mellett. De ez van, nem fogok kínait venni. Egyszer már megszívtam.
2023. febr. 21. 21:10
17/20 NTBS válasza:
Samsungot vennék a helyedben.
2023. febr. 22. 05:13
18/20 anonim válasza:
16. Még azt sem mondanám hogy semmi extrát nem ad. Például van benne a kiváló főkamera mellett egy szintén jó minőségű széleslátó. A széleslátó kamerák ebben az ársávban elég rosszak szoktak lenni. A főkamerában pedig van optikai stabilizálás, ami csak a jóval drágább telefonokban szokott lenni. Ezen felül vízálló (ip67). Szoftveresen is 4+1 év frissítéstckap a kínai gyártókkal ellentétben, illetve nagyon sokoldalú és stabil.
2023. febr. 22. 07:07
19/20 anonim válasza:
nem
2023. febr. 22. 07:47
20/20 A kérdező kommentje:
Ma néztem meg a boltban az összeset.
Az a53-nak annyira pocsék a kijelzője, hogy még az a33 is veri, a kettő között áll kijelző minőségben az a52s.
Az a33 a legjobb kijelzőben, kivéve a bevágást ami feltűnőbb mint a másik két modellnél. de az is amoled.
Hangzásban is veri az a33 a másik kettőt.
Amit az a33-ból hiányolok az a napfény mód, és az always on. Minden másban tökéletes.
Ne vegyétek az a53-at mert elmosódottak a betűk a kijelzőn.
Ráadásul teljesen vízálló az is mint a másik két modell. Én lehet ezt veszem majd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!