Ha nem hivatalos szervizben csereltettem uveghatlapot az IPhone 12pro készülékemen az befolyásolja a gyártói garanciát ha alaplapi meghibásodás áll fenn? Illetve ha nem szólok róla és elkuldom szakszervizbe rá jönnek hogy volt szervizelve a keszulek?
A kérdés előzményeit itt találjátok: https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
"Ha nem hivatalos szervizben csereltettem uveghatlapot az IPhone 12pro készülékemen az befolyásolja a gyártói garanciát ha alaplapi meghibásodás áll fenn?"
Igen, elveszted a garit.
Idézem a te válaszodat a fenti kérdésben: "Jovoheten megcsinálják gyártói garancia alatt ingyen 😉😇" Akkor most mi a helyzet, mi az igazság? Mégsem csinálják meg gariban? Vagy még azt írtad, hogy "Bele írtam megjegyzesbe h ha gariba nem tudjak cserélni akkor is cseréljék ki és kifizetem" és most megjött az ajánlat ami 285000 forint - vagy több?
"Illetve ha nem szólok róla és elkuldom szakszervizbe rá jönnek hogy volt szervizelve a keszulek?"
Rutinos szerelő észreveszi ha volt már javítva a készülék. Még akkor is ha azt hivatalos szervizben javították.
Főleg hátlapcserénél. Ugyanis ahhoz hogy le lehessen vakarni a törött hátlapot ki kell pakolni az egész telefont.... ennek pedig biztosan marad nyoma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!