IPhone 13 esetében hány GB-os telefont érdemes venni?
Ez attól függ, hogy mennyit fotózol, és hogy mennyit videózol, és hogy milyen minőségben.
Anyukám bőven el van a 32 gigás IPhone 7-ével már ki tudja mióta. Rengeteg képe van. Nekem egy 128 GB-os Samsungom van, szintén rengeteg képpel, és még mindig van vagy 30 GB szabad helyem. Szóval a tárhely felhasználás függő. Most milyen telefonod van, hány GB-os? Elég a tárhelye?
Én a mai napig egy Galaxy A50-et nyúzok, Android 11 alatt a 128 GB bőségesen elég, de alig videózok és fotózok, illetve a játékokat is letöröltem, mert nem egy erőmű. Egyszer csináltam gyári visszaállítást, kb. 50 GB szabad helyem volt előtte:D
Ha közép/hosszútávon nem a telefonon tárolod a képeket és videókat, hanem merevlemezen és/vagy felhőben például, akkor akár a 128 GB is elég lehet, de ezt neked kell mérlegelni, illetve azt sem tudom pontosan, hogy mennyit foglal belőle el az iOS, és ugye jönnek rá rendesen a frissítések is.
#6 vagyok
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy pár havonta mindig átmásolom külső+belső merevlemezre a képeket. Szerintem 128 GB + gyakoribb külső mentés, vagy 256 GB, ha nem szoktál, akkor bizony kelleni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!