Massengeren nem tudom hogy működik, de Messengerre tudok egy módszert ha érdekel......
2023. febr. 19. 15:33
2/12 anonim válasza:
Úgy hogy az értesítést olvasod el, nem belelépsz az üzenetbe.
2023. febr. 19. 15:34
3/12 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne! Írjátok már ide, köszi!
2023. febr. 19. 15:36
4/12 anonim válasza:
Nem lehet.
Egyetlen trükk van, amivel az utolsó üzenetet el tudod olvasni, anélkül, hogy jelezné a másik félnek, de ehhez a böngészős Messengerbe kell belépni, majd bal oldalon az üzeneteknél ki lehet nézni a html kódból a legutóbbi teljes üzenetet.
2023. febr. 19. 17:07
5/12 anonim válasza:
még jó hogy az asszony nem kíváncsi az üzenetekre amit kapok,
miért kell kukkolni nektek??
2023. febr. 19. 17:21
6/12 anonim válasza:
Ez engem is borzasztóan idegesít! Írnak, elolvasom gyorsan, aztán majd válaszolnék ha lesz rá időm. Erre már küldi a kérdőjeleket, meg a "miért nem válaszolsz", mert ugye látja, hogy elolvastam. Nekem volt olyan, hogy kint ültem a váróban az orvosnál, még el tudtam olvasni, aztán behívtak. hallom ám bent, hogy egyfolytában cseng a messenger, mikor kijöttem megnéztem, tele volt kérdőjelekkel. Engem is nagyon érdekelne a kérdés, amit feltettél!
2023. febr. 19. 18:28
7/12 anonim válasza:
ott mindig némitáson van, műtét közben nem jó a dokit megzavarni,
még félre csúszik a szike ...
:)
2023. febr. 19. 18:48
8/12 anonim válasza:
unseen for facebook - unseen social media - unseen messenger
ilyesmi kiegészítőket - applikációkat kell keresni
eszköz és rendszer függő hogy kinél melyik működik jól (próbálgatni kell)
2023. febr. 20. 05:48
9/12 anonim válasza:
"unseen for facebook - unseen social media - unseen messenger"
Ha tüzes vassal kínoznának, sem tennék fel egy ilyet a telefonomra, hogy utána ezen keresztül autentikáljam magam a messengerre. Aztán a sok hülye meg sír és nem érti, hogy törik fel a facebook fiókjukat. :)
2023. febr. 20. 10:15
10/12 anonim válasza:
9 Ha annyira veszélyesek lennéne, már kiderült volna - és eltűntek volna pl a play áruházból...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!