1. Telefon usb csak töltésre jó (hiába haverod telefon portjával jó akkor neked is jónak kell lennie)
2. Hibás driver vagy hasonló Driver boosterrel (ingyen letölthető) futas 1 tesztet
3. Neten át küldöd
2023. febr. 18. 22:06
3/16 anonim válasza:
Valószínűleg eddig minden eszköze USB-A volt, majd kapott egy mindkét végén USB-C kábelt.
Használj megfelelő kábelt, és jó lesz
2023. febr. 19. 00:43
4/16 anonim válasza:
Nem "állandóan" újítanak. Kb. 6 éves az USB-C szabvány, ha erre célzol, és ez az első "újítás". Nem csak a formája miatt jobb az új csatlakozó, hanem sokkal gyorsabb töltést és adatátvitelt is lehetővé tesz. Lehet kapni egyébként átalakítókat is.
#4 Vagyok, nem próbáltam, de szokott lenni "közeli megosztás", vagy hasonló elnevezés, ez tudtommal Wi-Fi Direct kapcsolatot takar.
2023. febr. 19. 07:58
7/16 anonim válasza:
#4 Itt csak az a gond, hogy a Samu és az Apple is mindehhez USB-A töltőfejet adott, majd "hirtelen" kihagyták a fejet és kaptál egy mindkét végén USB-C kábelt, amit sokan nem tudnak mibe dugni.
Ha az első iPhone-odat veszed, és korábban ugye mindenhez USB-A fejet kaptál, akkor gyakorlatilag nem tudod feltölteni, amíg nem veszel egy megfelelő fejet.
Ugyanez a helyzet a Samsunggal is.
2023. febr. 19. 12:32
8/16 anonim válasza:
#7 Nem tudom mikor váltottak USB-C töltőfejre, de szerintem az is évekkel korábban volt. Megértem azokat, akiknek ez nem tetszik, de egyrészt sosem volt zsákbamacska a doboz tartalma, másrészt szerintem nem siették el a váltást, 10 évet mégsem várhattak. Mondjuk sok cég más eszközökhöz 2 kábelt is ad, vagy átalakítót.
2023. febr. 19. 13:31
9/16 anonim válasza:
Galaxy A12 mellé is USB-A fej járt, majd az "utód" A13 mellé adtak egy C-C kábelt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!