Iphone 13 oled kijelzoje is betud "égni" mint az amoled?
"A kijelzőre náluk semmiféleképpen nem lehet panasz, ilyen téren a legjobb alternatívát kínálják a komplett telefonos mezőnyben."
Nem akarom elpuffantani azt a közhelyet, hogy az összes iPhone kijelzőt a Samsung gyártja. Valójában kijelzőt nem gyárt túl sok cég, még az sem biztos, hogy a teljes termékpalettájuk esetén ugyanaz a beszállító, szóval ilyen márka függő kijelentéseket semmiképp sem tennék.
"Mostani telefonom egy redmi note 11 de mar teljesen bele van egve a tiktok ha feher kepen vagyok fullra latszik a feliratok eleg zavaro... De valtani szeretnek"
Hát akkor ezt sajnos kifogtad. Magasabb fényerőn hajlamosabbak beégni, szóval nem érdemes manuálisan max fényerőre állítani.
Nekem is volt (illetve továbbra is a családban van) Xiaomi telefonom, annak nem égett be. Samsungok és iPhone-k is vannak, azoknak sem.
"Nem akarom elpuffantani azt a közhelyet, hogy az összes iPhone kijelzőt a Samsung gyártja."
Én meg azt a közhelyet nem szeretném "elpuffantani", hogy hiába azonos maga a gyárzó, a legyártott kijelzők minőségileg eltérnek egymástól annak függvényében, hogy milyen készülékbe kerülnek majd :)
"Én meg azt a közhelyet nem szeretném "elpuffantani", hogy hiába azonos maga a gyárzó, a legyártott kijelzők minőségileg eltérnek egymástól annak függvényében, hogy milyen készülékbe kerülnek majd :)"
Igen. ezért került ismét a világ szégyenére 60 Hz-es kijelző az alapmodellekbe ismét, miközben az alsó kategóriákban is évek óta 90-120 Hz-es kijelzők vannak. Nem találta fel senki a meleg vizet az Applenél, pontosan olyan kijelzőik vannak, mint a konkurens telefonokban lévők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!