Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 13 oled kijelzoje is...

Iphone 13 oled kijelzoje is betud "égni" mint az amoled?

Figyelt kérdés
Iphone 13 amoled oled

2023. febr. 17. 16:54
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Igen, mindegyik AMOLED képes beégni. Az mondjuk más kérdés, hogy lényegében már az alsó kategóriában is lassan iparági sztenderd az AMOLED, ahogy rengeteg okosórában is és egyáltalán nincsenek tömeges panaszok beégésről sehol sem. Én még nem is láttam személyesen beégett kijelzős telefont.
2023. febr. 17. 17:00
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Fizikailag képes, igen, de iPhone esetében ez rendkívül ritkán fordul elő, és akkor is szenzációnak számítana. Az iPhone készülékek kijelzői inkább "sárgulni" szoktak, náluk ez a jellemző típushiba, de ez ugyancsak kifejezetten ritkán fordul elő. A kijelzőre náluk semmiféleképpen nem lehet panasz, ilyen téren a legjobb alternatívát kínálják a komplett telefonos mezőnyben. Náluk jobb valós minőséget nyújtó kijelzőt már csak a Sony Ericsson kései Xperia szegmense tudott produkálni.
2023. febr. 17. 17:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Mostani telefonom egy redmi note 11 de mar teljesen bele van egve a tiktok ha feher kepen vagyok fullra latszik a feliratok eleg zavaro... De valtani szeretnek
2023. febr. 17. 17:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat amugy ❤️‍🔥
2023. febr. 17. 17:43
 5/7 anonim ***** válasza:
53%

"A kijelzőre náluk semmiféleképpen nem lehet panasz, ilyen téren a legjobb alternatívát kínálják a komplett telefonos mezőnyben."

Nem akarom elpuffantani azt a közhelyet, hogy az összes iPhone kijelzőt a Samsung gyártja. Valójában kijelzőt nem gyárt túl sok cég, még az sem biztos, hogy a teljes termékpalettájuk esetén ugyanaz a beszállító, szóval ilyen márka függő kijelentéseket semmiképp sem tennék.

"Mostani telefonom egy redmi note 11 de mar teljesen bele van egve a tiktok ha feher kepen vagyok fullra latszik a feliratok eleg zavaro... De valtani szeretnek"

Hát akkor ezt sajnos kifogtad. Magasabb fényerőn hajlamosabbak beégni, szóval nem érdemes manuálisan max fényerőre állítani.

Nekem is volt (illetve továbbra is a családban van) Xiaomi telefonom, annak nem égett be. Samsungok és iPhone-k is vannak, azoknak sem.

2023. febr. 17. 18:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"Nem akarom elpuffantani azt a közhelyet, hogy az összes iPhone kijelzőt a Samsung gyártja."

Én meg azt a közhelyet nem szeretném "elpuffantani", hogy hiába azonos maga a gyárzó, a legyártott kijelzők minőségileg eltérnek egymástól annak függvényében, hogy milyen készülékbe kerülnek majd :)

2023. febr. 17. 18:57
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

"Én meg azt a közhelyet nem szeretném "elpuffantani", hogy hiába azonos maga a gyárzó, a legyártott kijelzők minőségileg eltérnek egymástól annak függvényében, hogy milyen készülékbe kerülnek majd :)"

Igen. ezért került ismét a világ szégyenére 60 Hz-es kijelző az alapmodellekbe ismét, miközben az alsó kategóriákban is évek óta 90-120 Hz-es kijelzők vannak. Nem találta fel senki a meleg vizet az Applenél, pontosan olyan kijelzőik vannak, mint a konkurens telefonokban lévők.

2023. febr. 17. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!