Gyári beállítás visszaállítása?
Figyelt kérdés
Ha androidos telefonomon csinálok egy gyári beállítás visszaállítását, az Android rendszer ill. a MIUI is visszaáll eredeti állapotára?2023. febr. 17. 16:03
2/5 anonim válasza:
Minden.:( Szívtam vele, mire beállítottam újra a dolgaimat.
3/5 A kérdező kommentje:
Ok. Köszönöm.
Csak, mert "frissítettem" MIUI 13.0.6.-ról 13.0.2-re (ezt, hogy azt nem tudom), de úgy veszem észre, hogy lassabb lett tőle és szerintem az aksi is jobban merül, ezért szeretném visszatenni az eredetit. (Poco M4 Pro 4G)
2023. febr. 17. 17:01
4/5 anonim válasza:
Ja, hát így nem. Az aktuálisan a készüléken lévő rendszert állítja vissza gyárira. Szóval, ha most 13.0.2 van, egy gyári visszaállítás után is ez lesz.
5/5 Közveszélyes Kontár válasza:
factory reset az az eredetit kell visszallitsa
azt nem torli egy visszafele "frissites" sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!