Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy menthetem el a Viber...

Hogy menthetem el a Viber csevegéseket? Ugyanaz a szám új telefon és minden elveszik,a biztonsági mentés bevan kapcsolva

Figyelt kérdés
2023. febr. 17. 08:06
 1/1 Mr. V. ***** válasza:

Biztonsági mentésben nem vagyok otthon, mert csak google fiókkal akar működni, az meg nincs a készülékemen.

PC-n is futtasd a vibert, majd az ott is meg fogja jeleníteni az üzeneteket, aztán válts telefont és hátha letölti rá.

Amennyiben rootolt a készülék, sokkal több lehetőséged van.

Létezik oroszok által kibővített változat, ahol plusz nagyon sok menü került a beállítások közé, többek között egy értelmes biztonsági mentés is (ehhez is root kell).

Vagy használhatod a Titanium Backup-ot (természetesen root mellett), ami a program adatait is lementi egy az egyben, majd a másik készülékre át kell vinni ezt a néhány fájlt és ott visszarakni (szintén root kell). Hátránya az, hogy ha teljesen más készülék, netán más verziójú droid, akkor elképzelhető, hogy az adott könyvtár egy plusz telepítési azonosítót is kap, így pedig a visszaállított azonosító nélkül nem lesz látható a rendszerben.

Én mindenképpen azt próbálnám elsőként, hogy PC-t is élesíteni, azon végig belépve maradni és akkor készüléket cserélni... bár a média tartalmat (képek, videók, küldött fájlok) akkor sem fogja átvinni, a beszélgetést sem biztos, még nem próbáltam, mivel a fenti fájlmásolásos módszerrel egyszerűbben oldom meg az efféle problémát.

Szóval sok a tipp, többségéhez root szükséges, anélkül teljesen felejtős, hogy minden (érzékeny) adatot át lehessen adni a 2 készülék között.

2023. márc. 2. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!